Mohamed Fatima óvónő lesz külföldön - Ezért van elege itthon az éneklésből
Mohamed Fatima az Instagramon jelentette be a nagy tervét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mohamed Fatima a Fekete Vonat formációval robbant be a köztudatba, csupán 16 esztendős volt, amikor a csapat tagja lett. Miután az együttes feloszlott, Londonban kezdett új életet, 2012-ben viszont a The Voice című műsorban tért vissza - végül az első élő műsorból kiesett. Egy év múlva A Dalban is indult, de végül nem ő jutott ki az Eurovíziós Dalfesztiválra. Karrierjét nem adta fel, rendszeresen gyártotta a dalokat, emellett több zenésztársával dolgozott együtt, például L. L. Juniorral, Radics Gigivel, Tóth Verával vagy Burai Krisztiánnal. Azonban a 37 éves énekesnőnek elege lett a magyar zeneiparból, újra külföldre költözik.

Mohamed Fatima külföldre költözik

Az énekesnő egy hosszú Instagram-posztban fejtette ki, hogy miért lett elege itthon az éneklésből, illetve a legújabb terveit is felvázolta.

"Az van, hogy énekelek, meg énekelni is fogok, mert mielőtt híres lettem, is énekeltem, de nem tudok beállni a sorba, ahol a 20. bohóc lehetek a palettán, ahol nem a tehetség, az érték a fontos, hanem az, hogy mennyire vagy botrányarc!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nem is tudom hol kezdjem amit most akarok írni de ennyivel tartozom azoknak akik szeretnek és nem értik az elutazásom okát! Sokan kérdezik tőlem, hogy miért nem énekelek már? Az van hogy énekelek meg énekelni is fogok mert mielőtt híres lettem is énekeltem de nem tudok beállni a sorba ahol a 20.dik bohóc lehetek a palettán ahol nem a tehetség, az érték a fontos hanem az, hogy mennyire vagy botrány arc! Nekem egy 3éve Isten új utat mutatott! Ki vezetett engem erről a területről és nem kellett tovább a normák szerint énekelnem! Amikor rá jöttem, hogy el veszett az örömöm a saját zenémben akkor kezdtem el gyerekekkel foglalkozni! Rá jöttem szerepelhetek 40klippbe ha az nem az enyém és csak részben vagyok benne! Rá jöttem arra hogy többet ér az amivel meg áldott Isten mint az hogy egy egész ország félre ismerjen! Így eljutottam arra a színtre hogy már újra tudok örömből énekelni és nem pedig egy bizonyos kategóriának megfelelni! A gyerekek őszintesége és tisztasága volt az ami minden bajomon át vitt és ezért döntöttem úgy,hogy most elmegyek és hivatalosan is ovónéni leszek! Ez lenne az igazi oka amiért most picit el megyek és bár egyik szemem sír a másik nevet de mégis tudom azt, hogy most az igazi céljaim felé tartok! Nem könnyű mindent újra kezdeni a 0ról egy idegen országban de mégis azt gondolom ha megsem próbálom akkor örökké bánni fogom! Kívánom nektek,hogy soha ne adjátok fel és merjetek lépni a céljaitok ért!

Fatima (@mohamed_fatima_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

A posztjában leírta azt is, hogy három évvel ezelőtt új útra terelődött az élete, ugyanis elvesztette az örömöt a zenélésben, közben pedig gyerekekkel kezdett foglalkozni. Ezalatt az időszak alatt sok mindenre rájött, szerinte sokkal többet ér az a hangi adottság, amivel Isten megáldotta őt, mint az, hogy egy teljes ország félreismerje őt. Eljutott arra a szintre, hogy nem akar ma már senkinek sem megfelelni, így újra megtalálta a boldogságot a zenélésben. Ebben pedig a gyerekek is segítségére voltak.

"A gyerekek őszintesége és tisztasága volt az, ami minden bajomon átvitt, és ezért döntöttem úgy, hogy most elmegyek, és hivatalosan is óvónéni leszek! Ez lenne az igazi oka, amiért most picit elmegyek, és bár egyik szemem sír, a másik nevet, de mégis tudom azt, hogy most az igazi céljaim felé tartok."

Hozzátette azt is, hogy nem könnyű új életet kezdeni egy idegen országban, viszont, ha nem próbálja meg, akkor egy életen át bánni fogja. A rajongóit is arra biztatta, hogy merjenek tenni a céljaikért, és soha ne adják fel.

Ezt is szeretjük