Gyerekszínészként kezdte a magyar szépségkirálynő
Fotón a Miss International Hungary nyertese
Ismerd meg Kármán Dalmát!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már korábban hírül adtuk, hogy az augusztusban lezajlott a Miss International Hungary koronáját Kármán Dalma nyerte el, míg a Miss Grand Hungary nyertese Lukács Réka, a Miss Beauty Pageant királynője Nyitrai Dalma lett.

Kármán Dalma

Azonban most megismertük a lányok jövőbeli terveit is, melyekről cikkünkben olvashatsz te is.

A színpad vonzásában

Kármán Dalma koronáját a döntő óta továbbra is az ágya mellett tartja, hogy minden reggel ez legyen az első dolog, amit megpillant. Az ifjú királynő alig merte elhinni, hogy sikerült elnyernie az első helyet, bár pontosan tudja, hogy az legszebbnek járó korona csak a kezdő lépés a siker felé vezető úton.

- A november 11-i Miss International World-döntőig még majdnem három hónapom van, szeretném ezt az időt felkészüléssel tölteni, hogy a mi kis országunkban és a nagyvilágban is mindenki büszke lehessen rám - mondta örömmel Kármán Dalma.

- A Miss International Hungary versenyen tavaly is elindultam, de akkor még nem vettem komolyan - vallotta be az ifjú királynő. - Most már tudom, hogy a sikerért nagyon keményen meg kell dolgozni, valójában fejben dől el az egész. Idén elhatároztam, hogy mindent beleadok, és ennek meg is lett az eredménye.

A jövőre induló lányoknak is csak ezt tudom üzenni: rajtatok múlik az álmaitok megvalósítása!

Lukács Réka

És hogy mi az, amiről Kármán Dalma álmodik? A lány minden vágya, hogy színésznő lehessen, a versenyen is azért indult el, hogy ismertséget szerezhessen magának, megkönnyítve ezzel színészi karrierjének elindítását. Bár Dalma már nyolcéves kora óta kap színpadi szerepeket, az áttörést most a királynői szerepléseitől várja.

A korona mint életcél

Lukács Réka mindig is királynőnek készült, számára ez az életcél, így nagyon boldogan készül jelenleg a következő versenyére: október 7-én Bangkokba utazik a nemzetközi versenyre, míg barátja idehaza keresi majd első közös otthonuk helyszínét.

Nyitrai Dalma

Nyitrai Dalma a legfiatalabb, éppen csak túl van az érettségin. Tervei még csak most körvonalazódnak, de reméli, hogy külső adottságai segítik az érvényesülését az élet más területein is. Rá Tajvanban vár a következő szépségverseny.

Ezt is szeretjük