Most elárulja titkait a 25 éves világszépe
Tanulj tőle te is!
Szépségverseny világszépével és reality show-val: Miss International Hungary 2014 - középdöntő. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rendhagyó szépségverseny világszépével, nemzetközi sztárfotóssal, hazai sztárokkal, sosem látott bulival és egy saját reality show-val: Miss International Hungary 2014 - középdöntő.

Miss International Hungary 2014 - Középdöntő
• Helyszín: Dürer Rendezvényház,1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21
• Időpont: 2014 április 26, 18:00 óra
• További részletek: az esemény honlapján és facebook oldalán.

Azt már megszokhattad, hogy a Miss International Hungary egy kicsit más. Sőt, nagyon más. Most azonban a szervezők kivételesen kitettek magukért!

Magyarországon az egyik korábbi világszépe!

A zsűriben foglal helyet a korábbi világszépe, Alejandra Andreu, a Miss International 2008-as győztese. Alejandra már mindent tud a szépségversenyekről, hiszen nem csak hogy már több, mint 6 éve nyerte el koronáját, de a Miss International szervezete azóta is gyakran foglalkoztatja követeként szerte a világban, sőt tavaly decemberben, Tokióban is ő adta át a koronát Bea Rose Santiagonak, a Miss International cím jelenlegi birtokosának.

Nagy tapasztalata ellenére még távolról sem tekinthető idősnek. Olyannyira, hogy a jelenlegi szabályok szerint a maga 25 életévével indulhatna a versenyen!

Tanulj te is a legjobbtól

A decemberi döntőn nem csak protokolláris szerepe volt, hiszen egyben zsűritag is volt, így pontos képe van a jelenleg alkalmazott nemzetközi pontozási standard-ekről. E tudása kifejezetten jól jöhet a hazai versenyzőknek, hiszen Andreu kisasszony Budapestre sem pusztán a protokoll miatt érkezik.

Egy nyílt, workshop jellegű oktatást tart a versenyzőknek, amelyre nem kizárólag a Miss International szépségverseny indulóit várják a szervezők.

Infó: office@missinternational.hu

Phil Thubbax, belga sztárfotós is a zsűriben

Phil a EuropeFace Modell Management Agency jóvoltából érkezett Magyarországra, de a Miss International Hungary 2014. középdöntős mezőnyéből valakinek egy portfólió fotózást is felajánlott.

Saját reality show indul!

Idén a középdöntő után nem az elődöntő jön! Illetve nem egy hagyományos elődöntő. A Miss International Hungary stábja a versenyzők felkészítését teszi versennyé, és ezzel elindítja az első magyar YouTube-on követhető online reality showt:

 • Összesen több mint 300 videó
 • Professzionális és a versenyzők által előállított tartalom vegyesen
 • A szakmai felkészítésbe és a lányok mindennapjaiba adunk betekintést

A Miss International a világ harmadik legnagyobb szépségversenye. Magyarországi fordulója, a Miss International Hungary jelenleg a legsikeresebb magyar szépségverseny, hiszen a 2013. évi delegált - a Miss International Hungary cím jelenlegi birtokosa, Ötvös Brigitta - a világversenyen bejutott a legjobb öt közé. Ilyen kiemelkedő eredményt magyar versenyzőnek
korábban még nem sikerült elérnie a négy nemzetközi szépségversenyen.

A verseny célja, hogy megtaláljuk, idén ki képviseli Magyarországot Tokióban a
nemzetközi döntőn. A szervezők és a szakmai stáb ennek megfelelően nagyon komolyan veszi a versenyzők felkészítését. A tavalyi felkészítő tábor során a döntősök idejét a szervezők igyekeztek reggeltől-estig szinte percre beosztani - ahogy ez a tokiói döntő alatt is van -, hogy minél szélesebb körű és minél alaposabban fel tudják készíteni a döntőre.

A szépségverseny: teljesítményverseny!

Ha meglepő, ha nem, ez így van. Ezért nem elég egy fotót kiküldeni Tokióba. A döntősöknek 85 másik szépségkirálynővel együtt kell eltölteniük közel egy hónapot, mialatt a zsűri végig figyeli viselkedésüket és személyiségüket. Mondhatjuk, hogy ilyen extrém körülmények között kell majd a mi győztesünknek is helytállnia. Erre szeretnénk felkészíteni.

A magyar lányok a legszebbek a világon!

Miért vannak mégis szinte mindig „futottak még” kategóriában a nagy versenyeken? Nos, szerintünk mi tudjuk a választ. És tudjuk a megoldást is. Ezt szeretnénk megmutatni.

A lebonyolítás menete:

 • A két előválogató után 40 versenyző jutott tovább a középdöntőbe, ahol - a mai napon - derül ki az elődöntősök kiléte.
 • A zsűri 23 lányt választ be, míg egy közönségszavazás során egészül ki a mezőny 24 fősre.
 • Az elődöntő szerepét egy 13 hetes felkészítés tölti be, ahol a lányok a szépségversenyzéshez szükséges készségeket sajátítanak el.
 • A 13 hét szakmai felkészüléséről videó anyag készül, ez kerül reality-szerűen bemutatásra, amely alatt hetente egy versenyzőtől búcsúzunk el.
 • Így alakul ki július végére a döntő 12 fős mezőnye, akik még egy egyhetes felkészítő táborozáson is részt vesznek.
 • A 12 döntős versenyző közül egy 14 fős szakmai zsűri választja ki a győztest, akire további felkészítés vár, mielőtt a stábbal együtt Tokióba utazna közel egy hónapra.

A reality címe pedig: THE Beauty Pageant Reality – ami több lesz, mint reality.
Hogy ne maradj le semmiről, iratkozz fel YouTube csatornánkra.

Sztárfellépők és sztárok a stábban

Ha már a legsikeresebb magyar szépségverseny rendhagyó eseménysorozatának következő nagy állomásához érkezett, adjuk meg a módját

Fellépők:

 • Gájer Bálint - nyitódalok
 • Nagy Adrienn - utcai ruhás felvonulás
 • Tóth Gabi és Markó Robi - záró, a Szombat esti lázban látott közös táncok
 • DjLia Kustánczi
 • Műsorvezetők: Szunai Linda és Rákóczi Ferenc

Óriási after party

A szervező Beauty & Sporting Events Kft és a Barbarian Nights közösen elhozzák az igazi moszkvai buli hangulatot egy exkluzív party keretében. A F#@k You, Moscow party helyszíne is a Dürer Rendezvényház, így a közönségnek csak rövid időre kell átvonulnia egy kisebb terembe és máris kezdődhet az exkluzív parti.

Ezt is szeretjük