Ez a gyönyörű barna lány lett az idei Miss Balaton - Képeken a szépségkirálynő
Király Lili fejére került szombat este a Miss Balaton koronája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sztárzsűri, látványos showműsor és 16 gyönyörű lány: szombat este Balatonfüreden megválasztották a Miss Balaton 2014 szépségverseny győztesét. A koronát és a megtisztelő címet egy 20 éves hatvani szépség, Király Lili nyerte el. A Dobó Kata, Lilu, Hámori Gabriella, Görög Zita, Sabján Johanna, Decker Ádám és Mártha Imre alkotta zsűri mellett a nagyszabású eseményen részt vett többek között Epres Panni, Dukai Regina és Zimány Linda is. Az első udvarhölgy Viczián Lili, a második pedig Parragh Blanka lett. A közönségszavazást Horváth Cintia nyerte.

- Hatalmas kő esett le a szívemről, amikor kimondták a nevem. Elmondhatatlanul boldog vagyok. Ez volt az első ilyen megmérettetésem, és megnyertem! Rengeteget tanultam a verseny során, élményekkel és jóbarátokkal lettem gazdagabb. Mindig is arra vágytam, hogy ha már királynak születtem, akkor egyszer királynő is lehessek - mondta Király Lili, a Miss Balaton 2014 győztese.

Nézd meg a Miss Balaton 2014 szépségverseny képeit!

Gyönyörű fotókon a Miss Balaton 16 döntőse

Miss Balaton 2014 legszebb 16 lánya, a döntősök nagyon sokat készültek a megmérettetésre. Egy kétnapos fotózáson vettek részt Balatonfüreden, ahol Ajkai Dávid különleges fashion képeket készített róluk. Nézd meg a felvételeket!

Ezt is szeretjük