Megosztotta a kommentelőket a szépségkirálynő-választás! Így reagáltak az eredményre

Íme a kommentek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elég eklektikusra sikerült a vasárnap esti Magyarország szépe választás, és akkor még finoman fogalmaztunk, habár idén mindenki elfogadta a koronát és nem volt nagyobb botrány. Mint emlékezetes, tavaly az egyik díjazott, Kocsis Korinna nem vette át a koronát, több fórumon is azt mondta, a verseny bunda és már előre leosztották, kik nyerhetnek. Ez azonban sem akkor, sem azóta nem bizonyosodott be.

A 16 döntős több fordulóban is megmutatta magát, ám most az estélyi, a bikini és a népviselet mellé egy pin-up stílusú felvonulást is beékeltek.

Villantás és zúgolódás

Ez egy kétélű fegyvernek bizonyult, ugyanis a színpad végébe felszerelt szélgépnek köszönhetően alig akadt lány, akinek ne szökött volna a nyakába a ruhája, kivillantva így a fehérneműjét. Persze, mondhatnánk, hogy minek ez a felhajtás, hiszen utána falatnyi bikiniben úgyis minden látszani fog, de a szépségkirálynő választás eredetileg nem a mutogatásról szólt, hanem a kellem és a finomság kereséséről.

A különböző fórumokon olvasható kommentelők nem voltak elragadtatva a műsortól, ahogy a lányoktól sem. Ahogy többen is megfogalmazták, azt hitték, elvesztették az arcfelismerő képességüket, merthogy minden lány közel azonosnak nézett ki, így kis túlzással alig lehetett őket megkülönböztetni egymástól.

Nem bírtak magukkal a kommentelők

A bemutatkozó kisfilmjükben minden lány hangsúlyozta, hogy mennyire fontos számára a sport, jószerével nem akadt közöttük olyan, aki ne táncolt volna már hosszú évek óta, a színpadi koreográfiát mégsem sikerült megtanulniuk. Vastag Csaba első száma alatt mindössze a csípőjüket kellett ringatni és csettinteni, ám ezt is olyan esetlenül tették, amivel bizony megkérdőjelezték tánctudásukat is. Persze, a felfokozott tudatállapot és a várakozás mindenkit megviselne, lehet, hogy a kamerák kereszttüzében nem lenne senki, aki ne változna pillanatok alatt Sandra Bullockká a Beépített szépségből. 

A verseny Facebook-oldalán a felkészítő csapatot sem kímélték a hozzászólók, többek megjegyezték, hogy Náray Tamás botrányosan csúnya ruhákat adott a lányokra és Hajas Laci is „csak a hatalmas gázsit vette fel, munkája meg nulla”. Abban azonban majdnem mindenki egyet értett, hogy Osvárt Andrea az est szépe volt, többen meg is kérdezték, rá nem lehet-e szavazni, ugyanis magasan veri a mezőnyt.

Ahogy azt már-már megszokhattuk, a nézők ismét összeesküvés-elméleteket gyártanak, miszerint újra bunda történt a versenyben, sokan a keresztvizet is leszedték volna Sarka Katáról. Többen azzal érveltek, hogy egyáltalán nem volt meglepődve a győztes, Kulcsár Edina, sőt, a kamera is mindig őt mutatta, valamint mindig ő táncolt legelöl is. Más azt rótta fel a 23 éves, modellként dolgozó lánynak, hogy már plasztikáztatta magát, így nem éppen hiteles szépségkirálynőnek. Természetesen voltak olyan nézők, akik tökéletesen elégedettek voltak az eredménnyel és úgy vélik, valóban a legszebb lány nyerte a versenyt.

- Gyönyörű lány nyert. Neki drukkoltam - írta az egyik kommentelő a Femina.hu Facebook-oldalán.

Valószínűleg sosem lesz olyan verseny, amiben a győztes mindenkinek tetszeni fog, azt pedig, hogy a zsűri mennyire jól választott, kiderül majd Londonban a nemzetközi megmérettetésen.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Fotók: Magyarország szépe - Facebook

Ezt is szeretjük