A TV2 műsorvezetője egy 10 évvel idősebb énekesnővel járt
Miskovits Marci vonzódik az idősebbekhez.

miskovits-marci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miskovits Marcinak, a TV2 műsorvezetőjének jelenleg egy nála három évvel idősebb nő a barátnője, de korábban járt egy nála tíz évvel idősebb, ismert sztárral is - osztotta meg a nézőkkel a 21 éves tévés a Micsoda Nők! című műsorban. 

Miskovits Marci azt is elárulta Várkonyi Andrea villámkérdéseire válaszolva, hogy eddig hat barátnője volt, háromszor volt szerelmes, kétszer törték össze a szívét, és jelenlegi párjával hét hónapja vannak együtt. A leghosszabb kapcsolata 13 hónapig tartott. Az is kiderült, hogy nagyon romantikus alkat, eddig 100-150 szál virágot vett összesen egy-egy hölgynek. 

- Érdekes, nekem mindig idősebb barátnőim voltak. Volt sokkal idősebb barátnőm is, egyszer egy nálam tíz évvel idősebb, híres énekesnő. Olyan is volt, akinek gyermeke is volt. Úgy gondolom, engem tanítani tudnak az idősebb nők. Alapvetően szerintem a személyiségemre rá is fér az, hogy egy idősebb partnerem legyen, mert elég hülyegyerek vagyok. Jó, ha van mellettem egy idősebb nő, aki rám szól néha, hogy ne mondjál hülyeségeket a tévében, így öltözz fel - mondta a FEM3 beszélgetős műsorában.

Ezt is szeretjük