Emlékszel a szexi bokszoló Miló Vikire? A 39 éves sztár még most is kirobbanó formában van
Miló Viki a kutyáinak szenteli a szabadidejét - kiállításokra és versenyekre jár az ebekkel.

miló-viki-2008
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miló Viki világbajnok ökölvívóra és bokszolóra sokan emlékezhetnek, sportolói sikerei mellett a szexi külsejével is felhívta magára a figyelmet, rengeteg férfi rajongott érte a kétezres években. Már visszavonult az élsporttól, azonban továbbra is edz másokat. A 39 éves sztáron nem fog az idő, remek formában van. Facebook-oldalára is rendszeresen tölt fel magáról fotókat, melyek alatt rendszeresen megdicsérik, hogy mennyire gyönyörű.

Rendszeresen versenyezteti kiskutyáit

Miló Viki hétköznapjait edzői feladatai mellett a kiskutyái kötik le, több csivavája is van, akikkel jár kutyashow-kra, kiállításokra és szépségversenyekre. Összesen nyolc kutyusa van, ezenkívül jelenleg két másik ebet gondoz otthonában ideiglenesen, mesélte a FEM3 Café egyik adásában.

miló-viki-2018
Fotó: Facebook/Miló Viki

- Beleszerettem a csivavákba, az első kutyám hobbikutya volt - mesélte Viki, akinek később lett egy csodaszép kutyusa, akit elvitt versenyeztetni, ezután annyira megtetszett neki a kiállítás világa, hogy rendszeresen jár ezekre az eseményekre, ráadásul kiemelkedő eredményeket is elér.

- Ma már olyan szinten csinálom ezt, hogy külföldről küldenek kutyákat, én viszem őket versenyekre, és szerzem a bajnoki címeiket - mondta büszkén.

Miló Viki hozzátette, hogy magára nincs sok ideje, jelenleg a kutyáinak él. A műsorvezetők megkérdezték tőle, hogy jelenleg van-e párkapcsolata.

- Kialakulóban van most valami. Szereti nagyon a kutyáimat, úgyhogy nincsen gond vele. A párválasztásnál nagyon fontos, hogy elfogadja az állatokat, ha ezt nem teszi, akkor ő nem az én emberem - tette hozzá.

Így néz ki ma az egykori teniszcsillag

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban Magyarország egyik legtehetségesebb teniszezője, Temesvári Andrea.

Ezt is szeretjük