Ullmann Mónika fia meztelenre vetkőzött Jennifer Lawrence előtt - Kínos volt számára
Miller Dávidnak egy jelenetben muszáj volt levetkőznie Jennifer Lawrence előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miller Dávidnak a Pappa Pia című film készítésekor jutott a fülébe az információ, hogy nagy eséllyel Magyarországra jön forgatni Jennifer Lawrence. Miller Zoltán és Ullmann Mónika fia, aki szülei nyomdokába lépve szintén színész lett, már akkor eldöntötte, hogy bármi lesz is, ő benne lesz a filmben. 

Zavarban volt a színésznő közelében

Miller Dávidnak szerencséje volt, mert behívták a Vörös veréb című film castingjára. Meg is kapta a szerepet: egy kadétiskolában, ahol kémnek képzik ki az embereket, egy tanulót alakít, Jennifer Lawrence karaktere pedig az osztálytársa. Dávidnak érzelemmentesen le kellett vetkőznie a színésznő előtt, ami elég kínos volt neki. A jelenetet körülbelül hetven ember előtt vették fel 14 alkalommal - árulta el a Mokka című műsorban.

miller dávid 850x560
Fotó: TV2/Mokka

- Hazudnék, hogy ha azt mondanám, hogy könnyű volt, de ameddig ment a jelenet, addig én nem foglalkoztam ezzel - számolt be a tapasztalatáról, hozzátéve, hogy amint vége lett a jelenet forgatásának, máris kínosan érezte magát.

A színész a tíznapos forgatási idő alatt többször is beszélgetett Jennifer Lawrence-szel. Szerinte nagyon jó fej és vagány lány, azonban a kisugárzásán érződik, hogy mennyire más világban él, ha pedig betoppan a szobába, megáll körülötte a levegő. Dávid zavarba is jött, amikor be kellett az Oscar-díjas színésznőnek mutatkoznia. A beszélgetéseik során az amerikai sztár megérdeklődte Miller Dávidtól, honnan jött, mivel foglalkozik, és még az angoltudását is megdicsérte.

- Nem vegyült mindig. Nem azon a helyen evett, ahol mindenki, hanem bent, a saját buszában. Volt egy testőre, aki egyébként tök normális volt - tette hozzá a 21 éves színész, akinek ez a forgatás egy életre szóló élmény marad.

Ezt is szeretjük