44 évesen először lett anya a magyar énekesnő! Az este tette közzé a hírt Miklósa Erika

Miklósa Erika először lett anya.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Anya lett Miklósa Erika operaénekesnő. Az örömhírt egy fotó kíséretében a Facebook-oldalán tette közzé csütörtök este.

Miklósa Erika először lett anya
Ezzel a fotóval tudatta az örömhírt

"Szeretném megosztani Mindenkivel nagy Boldogságunkat, azt hogy örökbe fogadtunk egy kislányt, aki bearanyozza mindennapjainkat" - írta a közösségi oldalon.

A 44 éves operaénekesnő, aki megjárta már a világ legrangosabb operaházait Párizstól a New Yorkig, harmadik házasságában ért révbe és vált először anyává.

Csiszár Zsolthoz 2013 januárjában ment feleségül. A polgári szertartást követő egyházi esküvőt májusban, titokban a Fejér megyei Bakonykúton tartották, annak a kis településnek a templomában, ahová az operaénekesnő 15 évvel ezelőtt költözött.

Hazai sztáresküvők 2013-ban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Facebook-kép: MTI/Soós Lajos

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük