Az X-Faktor énekesnője szakított párjával - Elárulta, Manuellel mi van köztük

Mihályfi Luca szíve szabad, az énekesnő nyitott egy új szerelemre.

mihalyfi-luca-coverkep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mihályfi Luca nevét a 2022-es X-Faktorban ismerte meg az egész ország, az énekesnő a Keresztanyu sztárjának, Mihályfi Balázsnak a lánya. A tehetségkutatóban sokan felfigyeltek rá a tehetsége és különleges hangszíne miatt.

A fiatal lány nemrég szakított párjával, amely a szomorú, szerelmes dalok írásában is inspirálta. Sok rajongó már összeboronálta a 2019-es X-Faktor versenyzőjével, Manuellel, akivel sokat dolgoznak együtt. Mihályfi Luca a Reggeliben árulta el, mi van közte és az énekes között.

Mihályfi Luca és Manuel 

A barna szépség teljes erejével az éneklésre fókuszál, folyamatosan újabbnál újabb slágereken töri a fejét.

mihalyfi-luca-kepe
Fotó: RTL/Reggeli

- Egész nyáron pörgök, lesznek majd koncertjeim Manuellel és egyedül is. A SZIN-en is fel fogok lépni, úgyhogy nagyon izgalmas lesz. Folyamatosan dolgozom, és jönnek az új dalok.

Ami a magánéletét illeti, a szakítás után úgy érzi, felkészült egy új szerelemre. Manuellel nagyon jó baráti kapcsolatot ápol, amelyen nem szeretne a jövőben sem változtatni.

- Sosem lehet tudni, hogy mit hoz az élet. Nyitott a szívem mindenesetre. Hallottam róla, hogy sokan összeboronáltak már Manuellel, valójában ő és én nagyon jóban vagyunk. Totálisan baráti a viszonyunk, és kicsit mentorként is tekintek rá. Nagyon örülök, hogy tud nekem segíteni, ha kérdéseim vannak. Nagyon adok a véleményére is, de nyilván elsősorban barátok vagyunk. Imádom a közös munkát is vele, mindig olyan a sok fiúval, mint egy nagy osztálykirándulás.

Olvass Nicuta Nicoleta és Miskovits Marci szerelméről is!

Miskovits Marci az X-Faktornak köszönhetően szeretett bele Nicuta Nicoletába, akivel odáig vannak egymásért.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: RTL/X-Faktor

Ezt is szeretjük