Nem bírta idegekkel! A magyar énekes faképnél hagyta a kollégáit
Mező Misi a Voice egyik párbaja után sétált ki a stúdióból, mert képtelen volt dönteni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A meghallgatások véget értével tegnap már a párbajokkal folytatódott a Voice, amelyben az érzelmek kapták a főszerepet.

Azt már előre lehetett sejteni, hogy a mesterek nagyon nehéz döntések előtt állnak, hiszen nagyjából azonos kaliberű énekeseket állítottak párba.

Barátok párbajoztak

Elsőként Caramel tanítványai, a két vad lány, Bokor Marianna és Karai Anna lépett a színpadra, akik azonnal felforrósították a hangulatot. A mesterek véleménye megoszlott, ám végül utóbbi jutott be az élő showba.

A következő párbajokból Schwartz Dávid és Kriszta Réka Piroska lépett tovább, majd a két jóbaráton, Solt Klaudián és Nguyen Anh Quanon volt a sor. Az egymás ellen való küzdelem eléggé megviselte a próbák alatt igen szoros kapcsolatot kialakító fiatalokat, de a zsűrinek döntenie kellett, ami ezúttal a vietnámi származású srácnak kedvezett.

Hamarosan a műsor egyik legszínvonalasabb összecsapása következett, amelyet a zenét kedvelők már a műsor kezdete óta vártak. Mező Misi két legtapasztaltabb tanítványa, Veres Mónika és Fehér Adrienn lépett a színpadra.

Drámai helyzet

A felkészülésük nem volt zökkenőmentes, ugyanis a két énekesnő csupán az interneten keresztül gyakorolhatott, mert utóbbi éppen akkor Ázsiában dolgozott a karrierjén. Duettjük azonban mégis szinte tökéletesre sikerült. Ahogyan Somló Tamás fogalmazott, elhozták nekünk Amerikát - utalva a produkció színvonalára.

Mező Misi végül hosszas hezitálás után Veres Mónikát juttatta tovább, aki annyira meghatódott a döntéstől, hogy sírva omlott a mester karjaiba. Az est legnehezebb döntése azonban csak ezután következett. A műsor utolsó párbaja felért egy igazi drámával. Az alig látó Agárdi Szilvia és Pál Dénes Kylie Minogue és Nick Cave Where the wild roses grow című duettjét adta elő.

A produkciójuk mindegyik mester szemébe könnyet csalt, és amikor a Magna Cum Laude frontemberét felkérték a döntésre, ő felállt és kisétált a stúdióból a szabad levegőre gondolkodni. A drámai pillanatok után végül Pál Dénes nevét mondta ki továbbjutónak, Agárdi Szilviát pedig kézen fogta és levezette a színpadról.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük