Balhé a színházban: a magyar színészt lelökte a kollégája a színpadról
Egy táncoslány miatt alakult ki a vita Mészáros Árpád Zsolt és egy kollégája között.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mészáros Árpád Zsolt ma már teljesen nyugodt életet él, de az ő múltjában is előfordultak botrányos pillanatok. A 44 éves sztár több mint húsz évvel ezelőtt egy kollégájával is vitába keveredett, a konfliktusnak azonban az életét is köszönheti, emlékezett vissza a HOT! magazinnak.

Szerelemféltés miatt lökték le a színpadról

A színész csupán 22 esztendős volt, amikor a Rémségek kicsiny boltja című színdarab próbáján belekötött az egyik kollégája. A férfi szerelemféltésből lökte le őt a színpadról.

- Ez az incidens nem arról szólt, hogy a tehetségemre volt féltékeny az úriember - akivel azóta egyébként nagyon jóban vagyunk -, hanem egy táncoslány miatt volt a balhé. Azért lettünk barátok, mert tulajdonképpen megmentette az életemet. Ha a baleset kapcsán nem derül ki, hogy van bennem egy hatcentis daganat, akkor már nem élnék - magyarázta a lapnak.

mészáros-árpád-zsolt
Fotó: MTI/Zih Zsolt

A népszerű színész a lengőbordájára esett, ami megszúrta a veséjét, emiatt bevérzése lett. Először arra gyanakodtak, hogy veseköve lehet, de a vizsgálat során kiderült, hogy rákos. A rosszindulatú daganatot másfél héttel később műtötték ki. Szerencsére a színész sikeresen felépült, ráadásul ezután kezdett el énekelni.

- Hittem a zene gyógyító erejében, onnantól kezdve kezdtem el énektanárhoz járni - emlékezett vissza a sztár, aki számtalan musicalben szerepelt, emellett zenei albumokat is kiadott.

Ezt is szeretjük