Irtó kínos helyzetbe került Ganxsta Zolee a színpadon - Mindenki rajta nevetett
Ganxsta Zolee-t és Mészáros Árpád Zsoltot előadás közben viccelte meg a díszlet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdély után nagy sikerrel játsszák országszerte a Retropoly című musicalt, melynek legutóbbi előadásán jócskán pórul járt Ganxsta Zolee és Mészáros Árpád Zsolt. Az egyik jelenet során ugyanis váratlanul összetört kettejük súlya alatt a színpadon lévő asztal, ami nagy derültséget okozott nekik és a nézőknek egyaránt.

- Igazából nem Csehovot és Shakespeare-t játszunk, hiszen a Retropoly egy elég szabadszájú mű. Előfordulnak a színházban balesetek, de egy olyan szórakoztató előadásról beszélünk, amibe minden belefér, egy-két olyan szövegpoén és helyzetkomikum is, amiket nemcsak a nézőknek, hanem magunknak is szánunk, de egy kicsit a farcsontom fájt utána - árulta el a Mokka stúdiójában Mészáros Árpád Zsolt.

Ganxsta Zolee és Mészáros Árpád Zsolt a baleset után próbálnak felállni.
Ganxsta Zolee és Mészáros Árpád Zsolt a baleset után próbálnak felállni.
Fotó: TV2/Mokka

Nem titkolta el, hogy miközben a közönség tapssal fogadta a váratlan és vicces balesetet, improvizálniuk kellett, elmondása szerint Ganxsta Zolee pedig kifejezetten jól vette az akadályt, ami megnevettette a nézőket.

- El kell mondanom, hogy példaértékű volt Ganxsta Zolee jelenléte. Most játszottam először egy gengszterrapperrel, picit ódzkodtam is tőle, hogy mégis hogyan fog viselkedni a színpadon, de nekem nagyon kellemes csalódást volt, hiszen mind prózailag, mind jelenlétileg olyan színvonalon teljesített, amit néhány, a szakmában dolgozó kolléga is megirigyelhetne - tette hozzá Mészáros Árpád Zsolt.

Ezt is szeretjük