Csak úgy ragyogott a Barátok közt sztárja! Azonnal a figyelem középpontjába került a divatshow-n
Mérai Katát kérdeztük a divatról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mérai Katalin után mindenki megfordult a Femina.hu White Caviar Divatshow-ján, a Barátok közt Illés Júliája ugyanis egy szemkápráztató kabátban és fehér zsabós blúzban érkezett az eseményre.

Mérai Kata barátnőjével, Laki Anikóval

A színésznő lapunknak elmondta, szerinte a divatot mi magunk diktáljuk, csak azok követik a trendeket, akiknek nincs még kiforrott ízlésük.

"A divatot mi diktáljuk"

Éppen ezért esik meg sokszor, hogy a divatnak behódolva a nők felvesznek olyan ruhákat is, amelyek távol állnak személyiségüktől. Mint mondta, számára igen fontos az igényes, ápolt megjelenés. A színésznő úgy tartja, meg kell tisztelni a házigazdákat is azzal, hogy illően felöltözünk.

- A vásárláshoz nyilván elég egy sportosabb ruha is, ám ha valakinek egy eseményen kell megjelenni, annak célszerű a dress code szerint kiválasztani valamit, ami tükrözi a személyiségét, ugyanakkor a rendezvényt is képviseli valamilyen szinten - mondta Mérai Kata.

A Femina divatshow-jára igyekezett nem kirívóan öltözni, bár így is azonnal a figyelem középpontjába került, többen azt hitték a nézők közül, hogy a színésznő is végigvonul a kifutón.

Munkája és a gyermeknevelés mellett is igyekszik fitten tartani magát, mint mondta, ha érzi, hogy kicsit szűkebb a nadrágja, elkezd figyelni az étkezésre, valamint arra, hogy többet mozogjon. 

- Igyekszem arra is figyelni, milyen krémeket használok, időnként pedig elmegyek egy-egy kezelésre, mely segít felfrissíteni, regenerálni a bőrömet - tette hozzá.

A magas sarkú cipők a gyengéi

A Barátok közt sztárja elárulta, kedvenc ruhadarabja a farmer, ám a magas sarkú cipőkért is bolondul, bár azokat a mindennapokban nem tudja hordani gyakorló anyukaként.

A White Caviar Divatshow-n leginkább a fehér bundáért lelkesedett - ami egyébként megnyerte a verseny fődíját is -, valamint kiemelte, hogy azt egyik modellnek, aki elfátyolozva érkezett a kifutóra, mennyire szép cipőt álmodott meg a divattervező. Ezen felül azt a kabátszerű ruhát is igen kedvelte, amelynek a hátán világoskék-fehér fodrok voltak láthatóak.

- Nagyon szeretem a letisztult vonalvezetést, azt, amiben nincsenek túlzások, úgy nézek egy ruhát, hogy mennyire hordható, ez nekem nagyon fontos. Igazán azt néztem, hogyan tudtak a tervezők alkalmazkodni a kötött témához, hogyan tudták visszahozni a víz hullámzását, a habokat. Egy dolog még különösen tetszett, és a többieknél hiányoltam, hogy Pappné Zsurka Zsanett Mária divattervező összeöltözött a modelljével. Ez igazán szimpatikus volt a számomra - mondta el Mérai Kata.

Ezt is szeretjük