Gondoltad volna? Ugyanazon a pasin osztoznak a Barátok közt színésznői
Mérai Kata és kolléganője ugyanazzal a menedzserrel dolgozik együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub nézői már megszokhatták, hogy a csatorna sikersorozatában, a Barátok köztben mindig történik valami izgalmas.

Nem ritka, hogy előkerülnek a Mátyás király tér lakóinak eltitkolt gyermekei, de olyan sokkal hétköznapibb témák is gyakran terítéken vannak, mint a megcsalás vagy a szakítás.

A valóságban jóban vannak

Ez utóbbiak közül emlékezetes lehet a rajongók számára Berényi András és Zsuzsa évekkel ezelőtti válása - annál is inkább, mert a volt feleség időről időre újra feltűnik, hogy bonyolítsa exférje életét.

Pedig az idősebbik Berényi már rég túltette magát egykori nején, olyannyira, hogy nemrégiben Claudia előkerült lányát, Julit vezette az oltár elé. Természetesen Zsuzsa nem hagyta annyiban a dolgot - kis híján az esküvőt is sikerült meghiúsítania.

Érdekes párhuzam vonható a sorozat karakterei és az őket életre keltő színésznők valódi élete között, hiszen a Zsuzsát alakító Csomor Csillának és a Julit életre keltő Mérai Katának közös a menedzsere.

Énekesnőként is sikeres

Ám a szériával ellentétben a privát életben ez semmilyen feszültséget nem okoz közöttük, mindketten saját karrierjükre koncentrálnak.

Csomor Csillát a Magyar Színház színpadán láthatja a közönség a Házasságon innen, házasságon túl című darabban, Mérai Kata pedig a sorozat mellett énekesnőként bizonyítja tehetségét.

Mérai Kata albuma, a Juhász Attila Jazz Quartet közreműködésével készült Montázs novemberben jelent meg a Collective Art kiadó gondozásában. Kíváncsi vagy, milyen dalokkal készült az énekes-színésznő? Ide kattintva kapsz egy kis kóstolót.

Fotó: Baratok.hu; RtlKlub Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük