Megyeri Csillát sokat csúfolták fogai miatt: így nézett ki gyerekként

Megyeri Csillát rengeteg bántás érte gyermekkorában a fogai miatt: így nézett ki óvodás korában.

megyeri-csilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megyeri Csilla az Alföldi Televízió műsorvezetőjeként kezdte karrierjét, ezt követően egyre többen figyeltek fel rá.

A Fókusznak mesélt arról, hogy nem mindig volt ilyen népszerű és sikeres. Gyerekként nagyon sok bántó megjegyzést kapott a kinézete miatt, amellyel sokáig elégedetlen volt.

Megyeri Csilla gyerekként

A 35 éves sztárt mindig nagyon bántotta, hogy kisgyerekként kortársai sosem fogadták el igazán. Rengetegszer férgesfogúnak csúfolták az elöl lévő tejfogai miatt, amelyek a sok cukros teának köszönhetően csúnyák voltak. Hajával sem volt elégedett, amely egy félresikerült vágás miatt túl rövid lett.

megyeri-csilla-gyerek
Fotó: RTL/Fókusz

Úgy gondolja, hogy a minél tökéletesebb kinézetre való törekvései és a fogaival kapcsolatos elvárásai is a gyermekkori sérelmekből fakadnak. Azóta sokat tesz a kinézetéért, igyekszik minél jobb formában megjelenni, bármilyen eseményre is legyen hivatalos.

megyeri-csilla-kiskorifoto
Fotó: RTL/Fókusz

- Botrányosan néztem ki akkoriban. Szerintem a fogmániámat is ebből a korszakból hozom, azóta számomra nagyon fontos, hogy tökéletesek legyenek a fogaim. Nagyon odafigyelek rá, hogy reggel, délben és este is mossam őket, konkrétan fogkrémreklámban is szerepelhetnék már. Ezenkívül pedig rengetegszer járok a fogászatra.

Lakatos Márk és Papp Gergő barátsága

Harmincéves fotót posztolt az Instagram-oldalára Papp Gergő, amin egy olyan személlyel látható, aki kollégája az RTL Klub Reggelijében. A képen a 49 éves tévést még talán sokan felismerik, de a másik, banánt majszoló tinit nem hinnénk. 

Cover-fotó: RTL/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük