Már nem titkolja! Bepasizott a Megasztár ifjú üdvöskéje
Lakatos Yvette a messzi Kanadából érkezett, hogy valóra váltsa álmait, amiben szerelme is támogatja.

Lakatos Yvette jött, látott és győzött a Megasztár ötödik szériájában. A 16 éves lány több ezer kilométert utazott azért, hogy valóra váltsa álmait a TV2 tehetségkutató műsorában: családja ugyanis 2001 januárjában költözött Kanadába.

A földrajzi távolság azonban nem akadályozta abban, hogy jelentkezzen a Megasztárba, ahol Kovács Kati Találkozás egy régi szerelemmel című dalának eléneklésével pillanatok alatt levette a lábáról a zsűrit.

Eddig sikerrel vette az akadályokat

A gyönyörű kamaszlányt kétségkívül kivételes hanggal áldotta meg a sors, nem meglepő tehát, hogy sikeresen szerepelt a további fordulókon: a szeptember 25-i élő adásban például Radics Gigivel kellett megmérkőznie.

A duett során nemcsak ő, hanem méltó vetélytársa is lenyűgözte az egész országot, a nézők azonban végül Yvette-et jutatták tovább SMS-eikkel az első döntőbe, ahol diadalmenete folytatódott - pedig betegen kellett énekelnie!

Megfázott a döntő előtt

Yvette ugyanis nem sokkal az október 2-án megrendezett forduló előtt megfázott, ám egyedülálló énektudásával, illetve tehetségével - nem kevésbé pedig elegáns ruhakölteményével - meggyőzte a nézőket, hogy helye van a következő részben is.

A szeretetre méltó ifjú hölgy nem titkolta el, hogy nyolcéves kora óta készül a Megasztárra - minden vágya az volt, hogy bejusson a tehetségkutató műsorba, ebben pedig egész családja támogatja.

Különösen 35 éves anyukájához kötődik, aki nagymamájával együtt vigyáz rá a Megasztár-házban. Anya és lánya között őszinte bizalomra épülő kapcsolat alakult az elmúlt évek során, ami példaértékű a mai világban.

Mindent megbeszél például anyukájával, aki a lánya életét érintő kérdésekbe tudatosan nem szól bele, de természetesen bármikor és bármiben segít neki, ha esetleg úgy alakul a helyzet.

Változás! A Megasztár 5 ezentúl péntek esténként 20:40-kor kezdődik a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Yvette azt sem titkolta el, hogy a nyáron rátalált a szerelem is, három hónapja él boldog párkapcsolatban kedvesével. A Megasztár miatt most sokkal kevesebb időt tudnak együtt tölteni, ám párja szintén mindenben támogatja.

Fotó: TV2(%oldalmero(506729, 412505)%)

Ezt is szeretjük