Bevallotta! Súlyos anyagi gondokkal küzd a Megasztár döntőse
Kökény Attila a tehetségkutatótól az ismertség mellett anyagi helyzete fellendülését is reméli.

A legjobb 13 közé jutó Kökény Attila élete egyik legnagyobb lehetőségének tartja a Megasztárt.

A 35 éves férfi anyagi helyzetének fellendülését is reméli a népszerű tehetségkutató műsortól. Mivel a házukat jelzáloghitel terheli, nagyon reméli, hogy az ismertség révén lehetősége nyílik arra, hogy minél több helyen fellépjen, és el tudja tartani a családját.

A fia nevezte be

A háromszoros apukát kamasz fia a tudta nélkül nevezte be a versenybe - akinek hálás lehet, hiszen korábban bárzenészként kereste kenyerét, ám a Megasztárnak köszönhetően az egész ország megismerheti az arcát.

Már a középdöntők során is nagyra méltatta a zsűri a teljesítményét, még a gyakran kritikus Friderikusz Sándor is elismerően nyilatkozott róla, Mester Tamás pedig kijelentette, már ő is a rajongói táborát erősíti.

Tehetsége mellett szerénységét is díjazták a zsűritagok, és a nézők is hamar a szívükbe zárták.

Családja támogatja

A zene már több évtizede fontos szerepet játszik az életében, húsz éve zongorázik, tíz éve énekel.

Családjában szinte mindenki zenész volt, kivéve szüleit, akik polgári foglalkozást űztek, ám fiukat mindig támogatták a muzsika iránti szenvedélyében.

Attila az első élő döntőben is hozta a formáját, Cserháti Zsuzsa örökzöld slágerét, a Kicsi, gyere velem rózsát szedni kezdetű számot adta elő - elsöprő sikerrel.

Bár akadtak olyan versenyzők, akiket a zsűritagok bizony kritikával illettek, Attilát egyöntetűen dicsérték, és a nézők sem spóroltak szavazataikkal - ha így folytatja, minden esélye megvan arra, hogy ő legyen a következő megasztár.

Megasztár 5 szombat esténként a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Fotók: TV2(%oldalmero(505853, 411760)%)

Ezt is szeretjük