Meg is halhatott volna! Brutálisan bántalmazták a Megasztár szívtipróját
Kállay-Saunders András New Yorkban töltött gyerekkorának legijesztőbb emlékeit idézte fel.

A Megasztár legutóbbi adásának végén Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta kapta a nézőktől a legkevesebb szavazatot, a zsűri pedig hosszas vívódás és mérlegelés után végül a sármos szívtiprótól vett fájó szívvel búcsút.

A döntő mellesleg alaposan megosztotta a rajongókat, hiszen a zsűritagok Szíj Melinda produkcióját ítélték a leggyengébbnek, a nézők szavazatai alapján mégis éppen ő volt az, aki elsőként jutott tovább - amiért aztán bocsánatot is kért!

Apja már a visszatérést tervezgeti fiával

Ez biztosan nem nagyon vigasztalta a TV2 tehetségkutató műsorából utolsó előttiként kieső fiatalembert, akinek amerikai édesapja a Hot! magazin információi szerint már fia tengerentúli karrierjének egyengetését tervezi.

Erről azonban hallani sem akar Kállay-Saunders András, aki ötéves kora óta élt az Amerikai Egyesült Államokban. Gyerekkora azonban korántsem telt olyan felhőtlenül, mint azt a filmek alapján gondolnánk.

A Megasztár 5 jóképű felfedezettje saját bevallása szerint nagyon örült, amikor édesanyja úgy döntött egy évvel ezelőtt, hogy maguk mögött hagyják Amerikát, mivel korábban többször brutálisan bántalmazták, de került már életveszélyes helyzetbe is.

Nem volt balhés fiú

Andrásról elég nehéz elképzelni, hogy balhés tinédzser lett volna, amit ő maga is megerősített: a legnagyobb csíny, amit kamaszként elkövetett, az volt, hogy egyik nap késő éjszakáig kosárlabdázott - édesanyja pedig számítógép-elvonással büntette meg ezért.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

A rosszfiúk mégis kiszúrták őt és barátait, elmondása szerint azért, mert túl jól viselkedett, ő pedig, ha kellett, akár puszta ökölharcban is megvédte a becsületét - és erre nagyon gyakran sor került New Yorkban.

Egyik alkalommal például sörösüvegeket törtek szét a fején, máskor meg a metrón kötöttek belé. Az egyik legsúlyosabb incidens során megkéselték a barátját, akit súlyos sérülésekkel neki kellett kórházba vinnie.

Ám egy támadás ennél is durvábbra sikeredett. Kállay-Saunders András egy barátját ment kimenteni gépkocsijával egy sikátorból, ahol legalább tizenöten támadtak rá, majd üldözni kezdték, sőt, rá is lőttek!

Végül nem esett bajuk, ám ezek után fogalmazódott meg a népszerű énekesben a gondolat, hogy nem szeretne többet az Egyesült Államokban élni. Érthető, hogy a visszatérés sem foglalkoztatja - Megasztár ide vagy oda.

Fotó: TV2(%oldalmero(516117, 409967)%)

Ezt is szeretjük