Szíj Melinda megúszta! Ő volt a leggyengébb, mégis Kállay-Saunders András esett ki
A tegnap esti döntőben a Megasztár szívtiprójától búcsúzott el a zsűri.

A december első Megasztár-döntője az évszakok jegyében telt, a versenyzők olyan dalokat vittek színpadra, melyekben valamilyen módon a tavasz, a nyár, az ősz vagy a tél egy-egy momentuma jelent meg.

Elsőként Kállay-Saunders András mutatta meg ismét lírai oldalát, méghozzá egy világhírű Guns N' Roses-dallal, a November Rainnel. A zsűritagok körében egyöntetűen sikert aratott, Eszenyi Enikő szerint pedig most énekelt a legjobban a New York-i srác.

Melinda volt a leggyengébb

Kökény Attila is meggyőzte produkcióival az ítészeket, ám Tolvai Reniről már megoszlottak a vélemények, míg Szíj Melinda ezúttal egyáltalán nem nyerte el a zsűri tetszését.

Nem úgy a nézőkét, akik közül ismét rá szavaztak a legtöbben, így egyedül ő volt a biztos továbbjutó négyük közül.

Melinda maga is érezte, hogy előadásai - a Macskák betétdala és a Sunny kezdetű sláger - alulmaradtak a többiek teljesítményéhez képest. Ezért aztán, amikor megtudta, hogy ő a biztos továbbjutó, nyilvánosan elnézést kért.

Drámai búcsú

Ám Friderikusz Sándor megnyugtatta, hogy habár a zsűri véleménye szerint ezúttal neki kellene távoznia, a játékszabályok értelmében mégis a nézők szavazata az elsődleges.

A voksok második lezárása után Kökény Attila lélegezhetett fel, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András pedig összeborulva várta a végső döntést. A zsűri minden eddiginél nehezebb helyzetben volt, szívük szerint mindkét énekest továbbjuttatták volna, ám mint mindig, valakinek ezúttal is búcsúznia kellett.

Hosszas egyeztetés után végül Tolvai Reni kapta meg az esélyt, hogy megasztár lehessen, mivel úgy vélték, összességében az ő teljesítménye volt meggyőzőbb, és ő fejlődött többet adásról adásra.

András könnyek között búcsúzott társaitól, ám kétségtelen, hogy ezzel korántsem ért véget zenei karrierje. Mester Tamás ugyanis még az ítélet meghozatala előtt ígéretet tett neki, miszerint segíteni fogja lehetőségei kiaknázásában.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Fotók: TV2(%oldalmero(515919, 409971)%)

Ezt is szeretjük