Hitted volna? A Megasztár jóképű tinibálványa nem kellett a zsűrinek
Gusztos Bence bizonyítani akart, a zsűritagok azonban végül Lakatos Yvette-nek szavaztak bizalmat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Megasztár-háztól ismét búcsúznia kellett egy lakónak - a pénteki adásban a tinilányok kedvence, Gusztos Bence esett ki.

A 17 éves szívtipró korábban főleg pörgősebb dalokkal bizonyította tehetségét, melyek bizony nem mindig győzték meg a zsűrit.

Jobb volt, mint legutóbb

Friderikusz Sándor korábban kijelentette, szerinte a fiú már kimerítette a kereteit, és nem igazán tud újat nyújtani a színpadon.

Bencének nyilván nem esett túl jól az éles kritika, és megígérte, bebizonyítja az ellenkezőjét.

A pénteki döntőben egy lírai Bon Jovi-dallal lépett színpadra, mely nagy sikert aratott a közönség körében, és a zsűri számára is meggyőzőbb volt, mint a korábbi produkciók.

Bár Presser Gábor intonációs problémákról beszélt, Friderikusznak és Mester Tamásnak tetszett a dal - pedig nem túl gyakori, hogy megegyezik a véleményük.

Nem volt elég

Azonban a szavazók mégsem a 17 éves rockernek kedveztek, Gusztos Bence és Lakatos Yvette kapták a legkevesebb voksot. A zsűri a fiatal lányt juttatta tovább, akinek nagy tetszéssel fogadták a produkcióját.

Bence a hétfői Megamániában Tatár Csillának elmondta, nem bánja, hogy kiesett, és számított is rá - úgy tűnt neki, egyre kevésbé szimpatizál vele a zsűri. Ugyanakkor úgy érzi, most kezdődik csak igazán zenei karrierje - alig várja, hogy felkérésekkel keressék meg, és koncertezhessen.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Fotók: TV2(%oldamero(510056, 415719)%)

Ezt is szeretjük