Szívszorító vallomás! Fény derült Giorgio súlyos gyerekkori betegségére
Giorgio nem volt mindig ilyen mackós testalkatú, erről és a családi tragédiákról is kendőzetlenül mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Megasztár ötödik szériájának versenyzői közül nem véletlenül Giorgio Eszenyi Enikő egyik kedvence, hiszen a 24 éves egyetemista fiú született showman, aki a színpadra lépve pillanatok alatt fergeteges hangulatot teremt.

A mackós testalkatú fiatalemberről eddig keveset lehetett tudni, ám a közelmúltban a Hot! magazinnak mesélt arról, hogy valamikor vékony volt, és egy gyerekkori betegségnek köszönheti, hogy mostanra így meghízott.

Tízévesen alig volt több tíz kilónál

A magazinnak nyilatkozott Giorgio édesanyja is, aki elmondta, hogy fia óvodáskorában kóros soványságban szenvedett, tízévesen például alig nyomott többet tíz kilónál. Ennek oka pedig az evészavar volt, amiért orvoshoz kellett vinniük.

A vizsgálatok után antibiotikumos kúrát írtak elő számára, ami évekig tartott. A TV2 tehetségkutató műsorának felfedezettje elárulta, hogy évekig kellett szednie a gyógyszereket, akkoriban pedig még girhesnek csúfolták.

A kúra megtette hatását, az étvágya ugyanis fokozatosan tért vissza, és hetedik osztályos korára alaposan kikerekedett. Túlsúlyától azóta sem sikerült megszabadulnia, ám ez őt egy csöppet sem zavarja.

Giorgio és édesanyja között a mai napig nagyon szoros a viszony, Giorgio születése előtt öt évvel ugyanis a megasztárjelölt András nevű testvére gyermekágyi betegségben elhunyt.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Az anyuka első gyermeke után elveszítette férjét, majd édesanyját is, nem maradt más tehát neki, mint Giorgio, aki a Megasztár előtt a Morrison's-ban karaoékozott rendszeresen.

Fotók: TV2(%oldalmero(513247, 410895)%)

Ezt is szeretjük