Mindent a sikerért? A kínzástól sem riad vissza a Megasztár énektanára
Csík Sándor tényleg mindent elkövet azért, hogy a versenyzők a lehető legjobb formájukat hozzák.

Nehogy azt higgyük, hogy a megasztárjelöltek élete csupa móka és kacagás, hiszen a Mega-házban a versenyzőknek nem csak szigorú diétát kell tartaniuk - énektanáruk is alaposan megdolgoztatja őket.

Csík Sándor pedig nem ismer kegyelmet, sőt, ami azt illeti, még a kínzástól sem riad vissza, ha a tökéletes hangokról van szó! Ez persze költői túlzás, de annyi biztos, hogy az énektanár mindent megtesz a sikerért.

Alaposan megizzasztotta őket

A TV2 operatőre a pénteki adás előtt járt a színfalak mögött, ahol sikerült megörökítenie Csík Sándort munka közben - Giorgiót és Kökény Attilát pedig minden bizonnyal megizzasztotta a skálázás, ami elengedhetetlen volt fellépésük előtt.

A két rivális ugyanis kifejezetten magas hangfekvésű dalt választott a legutóbbi döntőre, és ahogy Csík Sándor elmondta, amúgy sem egyszerű hangnemben énekelnek, ezért elengedhetetlen, hogy be legyen skálázva a hangjuk.

Az énektanár - aki már hónapok óta a háttérbe húzódva veszi ki oroszlánrészét a produkciók sikeréből - természetesen megosztotta munkamódszerének filozófiáját is - a látvány pedig kétségkívül feledhetetlen, ahogyan tenyere Giorgio arcára tapad!

Érzetet akar kelteni

Csík Sándor elmondta, hogy a skálázás során minden olyan gesztust szívesen használ, ami érzetet kelt - így az énekes ehhez a konkrét érzethez tudja kötni a technikai segítséget, ennek köszönhetően pedig könnyebben megjegyzi.

A soron következő pénteki adás ezúttal igazán különleges élményt tartogat a nézők számára. A nyolcadik döntőben ugyanis a TV2 tehetségkutató műsorának felfedezettjei duettet énekelnek majd - és nem is akárkikkel!

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

A várva várt névsor: Kökény Attila világhírű operaénekesnőnkkel, Miklósa Erikával, Kállay-Saunders András Gáspár Lacival, Tolvai Renáta a rapfenegyerekkel, Ganxsta Zolee-val, Szíj Melinda Feke Pállal, Lakatos Yvette Bereczki Zoltánnal, Giorgio pedig Dér Henivel lép színpadra.

Fotó: TV2(%oldalmero(512950, 410263)%)

Ezt is szeretjük