A nők kedvence! Giorgio végre őszintén mesélt szerelmi életéről
Giorgio elárulta, hogy sok nőnek bejön mackós testalkata, és hogy volt már szerelem közeli állapotban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Giorgio első ránézésre egyáltalán nem az a tipikus a sztáralkat, úgy is mondhatnánk, hogy most pénteki kieséséig ő volt a kakukktojás a Megasztár ötödik szériájában.

Ennek ellenére mégis helye volt a TV2 tehetségkutató műsorában, hiszen, ahogyan Eszenyi Enikő megfogalmazta, született showman, aki pillanatok alatt elképesztő hangulatot varázsolt a színpadon.

A Budapesti Műszaki Főiskola 24 éves hallgatójával az Aktív készített egy feltárulkozó interjút, amiben őszintén mesélt nemcsak elhízásáról, hanem szerelmi életéről is. A megasztárjelölt elmondta, hogy édesapját és nagymamáját is kisgyerekként veszítette el, ami nagyon megviselte őt és az egész családját.

Egy betegség tehet a súlyáról

Ami pedig a testsúlyát illeti, Giorgio nem rejtette véka alá, hogy sosem volt az a fajta ember, aki odafigyel arra, hogy mit eszik, vagy például rendszeresen kijár futni a Margitszigetre.

Elmondta, hogy nem egyik pillanatról a másikra hízott meg, és túlsúlyát egy gyerekkori betegségnek köszönheti.

Emiatt hosszú ideig kellett gyógyszereket szednie, az állandó éjszakázás és a stresszes élet mellett pedig ez is nagy szerepet játszott abban, hogy kialakult a mostanra védjegyévé vált mackós testalkata.

Ironikusan azért hozzátette, hogy nem lesz belőle hosszútávfutó, de legalább makkegészséges.

Nem tabu a szerelem

Az interjú végén Giorgio merészebb vizekre evezett, elmondta ugyanis, hogy nem tabu neki a szerelmi élete, de mivel egy elég nehezen megfogható dologról van szó, nem szokott erről túl gyakran beszélni.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Most is csak úgy fogalmazott, hogy volt már néhány alkalom, amikor szerelem közeli állapotba került, de ennyi.

Elmondása szerint, habár sokan azt hiszik, hogy súlyfeleslege negatívan befolyásolja a csajozást, valójában a mackós alkat sok nőnek bejön.

Viccesen hozzátette, hogy lehet, ezért is hízott meg tudat alatt, nem pedig a betegség miatt, többet azonban nem árult el, mert, mint ahogyan ő fogalmazott, régebbi szerelmi ügyei csapodárak voltak.

Fotó: TV2(%oldalmero(514785, 420228)%)

Ezt is szeretjük