Újra lesz Megasztár 12 év után: Till Attila így jelentette be

2024-ben újra lesz Megasztár a TV2 képernyőjén. A tehetségkutatóban idén rekordnyereményt vihet haza a győztes.

Megasztár 2024-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Till Attila és a TV2 vezérigazgatója nagy hírt jelentettek be: a Megasztár még 2024-ben visszatér a TV2-re. A tehetségkutató hetedik évadára már jelentkezni is lehet, ráadásul rekordnyereményt zsebelhet be a győztes.

12 év telt el azóta, hogy utoljára láthattuk a tehetségkutatót a képernyőn: a hatodik évadot 2012-ben Radics Gigi nyerte meg, de nehéz lenne felsorolni az összes előadót, aki a műsornak köszönhetően futott be.

Megasztár 2024-ben

Az új, hetedik szezonban a nyertes 40 millió forintot vihet haza, illetve az övé lesz egy Los Angeles-i dalfelvétel és videóklip-forgatás. Till Attila így jelentette be a nagy visszatérést:

- Amióta csatlakoztam a TV2-höz öt évvel ezelőtt, azóta az volt az álmom, hogy visszahozzuk a csatorna legemblematikusabb énekes tehetségkutató műsorát, a Megasztárt. Egy egész magyar nemzedék nőtt fel ezen a produkción, tele fantasztikus tehetségekkel és érzelmekkel. Hála a csapatunknak, most ez az álom valóra válik. Alig várom! - mondta el Pavel Stantchev, a TV2 vezérigazgatója.

Kiderült, a műsor ősszel indul majd, megújult formában, a mai kornak megfelelő igényekre szabva. A bejelentés videójában feltűnt Caramel is, aki a második évadot nyerte meg.

- Számomra sorsfordító élmény volt a Megasztár! Olyan lehetőséget kaptam ettől a műsortól húsz évvel ezelőtt, ami tényleg megváltoztatta az életem.

Pierrot a 2003-as Megasztár zsűritagja volt: 52 éves korára ennyit változott

A Megasztár zsűritagjai akkor és most fotókon.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: TV2/Megasztár

Ezt is szeretjük