A 77 éves Medveczky Ilona elképesztő ruhában ment a Story-gálára - Nagy feltűnést keltett
Medveczky Ilona nem mindennapi külsőt öltött a 2019-es Story-gála alkalmából.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén tartották meg a Szépművészeti Múzeumban a huszadik Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, melyen a hazai sztárvilág krémje jelen volt. A meghívott vendégek között volt a 77 éves Medveczky Ilona is, aki szinte minden évben részt vesz a jeles eseményen. A táncművész és színésznő mindig óriási figyelmet fordít arra, milyen szettet viseljen: idén nagyon különleges öltözéket viselt, és egy óriási fejdísszel koronázta meg a külsejét.

Medveczky Ilona elképesztően nézett ki a Story-gálán

Az elmúlt években rengetegféle szettben láthattuk a művésznőt, előfordult, hogy kalocsai hímzéses estélyiben jelent meg, de volt olyan is, amikor egy nagyon merész, több mint harminckilós kreációban gálázott. Idén is okozott kisebb meglepetést, ugyanis egy nagyon különleges fejdíszt viselt Roberto Cavalli-ruhája mellé. A szettje Swarovski-kristályoktól csillogott. 

medveczky-ilona-story-gála-2019
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A művésznő elmondása szerint nem egyedül gondolja át a külsejét, általában egy egész csapat áll mögötte, van külön stylistja, aki segít neki ruhát találni, sminkese és fodrásza is. A hajkölteményét például Berendi Henriknek, díjnyertes fodrásznak köszönheti, míg a sminkjéért Faragó Zsuzsanna felelt. A művésznő láthatóan nagyon jól érezte magát a gálán, ráadásul remek egészségi állapotnak örvend.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

⭐️⭐️⭐️ @storygala20

CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) által megosztott bejegyzés,

Több híresség is nagy örömmel beszélgetett vele a helyszínen. Emellett szívesen fotózkodott egyet a művésznővel, ebből is látszik, hogy tisztelik őt, és felnéznek rá, például Megyeri Csilla Instagram-oldalára posztolt egy közös képet, melyen ő, Medveczky Ilona és egy barátnője látható.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nagyon nagyon szeretem ❤️❤️❤️ #storygala #storygala2019

Takacs Zsuzsi (@iamzsuzska) által megosztott bejegyzés,

Zámbó Krisztián szerelme, Takács Zsuzsi is kitett egy közös képet a 77 éves sztárral. A fotójukhoz annyit írt, hogy: "nagyon nagyon szeretem".

Ezt is szeretjük