Medveczky Ilona megrendítő vallomása - Ezért nem tartotta meg gyermekét
Medveczky Ilona nagyon fiatalon esett teherbe, végül az abortusz mellett döntött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Medveczky Ilonáért, a revü koronázatlan királynőjéért mindig is rajongtak a férfiak. Ő volt hazánk első szexszimbóluma, több alkalommal is lehetett volna esélye arra, hogy gyermeket vállaljon egy férfival, ennek ellenére mégsem alapított soha családot. 

Életében egy alkalommal esett teherbe, árulta el a TV2-n futó Tények Plusz című műsorban Orosz Barbarának. 

- 17 és fél éves voltam, amikor az a tipikus fiú a házból megkörnyékezett, futott utánam, és vitte a táskámat. Eltelt egy pár év, míg megszoktuk egymást, és akkor próbáltuk ki azt a bizonyos nagy dolgot, a szexualitást. Különösebb élményben nem volt részem, de sikerült rögtön teherbe esnem - vallotta be őszintén.

medveczky-ilona-tények-plusz
Fotó: TV2/Tények Plusz

Miután várandós lett, élete legnehezebb döntése előtt állt: megtartja vagy inkább elveteti a kisbabát? Az akkor még szinte gyerekfejjel gondolkodó, fiatal Medveczky Ilona az utóbbi lehetőséget választotta. Fájdalmas és nehéz időszak volt ez számára, akkoriban a bababoltok kirakatait nézve rendszeresen összeszorult a szíve. Elmondta azt is, hogy miért az abortusz mellett döntött.

eldöntöttem, hogy vagy a hivatásom vagy a család. Ez nem volt egy egyszerű döntés.

Hozzátette, később is lett volna lehetősége családot alapítani, ám úgy véli, nem azért tanult kilenc évet, hogy gyermeket vállaljon, és feladja a karrierjét. Orosz Barbara arra is kíváncsi volt, hogy nem hiányzott-e neki sosem, hogy gyermeke legyen.

- Később, mikor már valaki lettem, akkor rájöttem arra, most pedig még inkább, hogy erre a világra nagyon jól tettem, hogy nem szültem gyereket. Egyszerűen a világ oly gyorsan megfordult, 180 fokot szinte, katasztrofális negatívra, hogy örülök, hogy nincs gyerekem - tette hozzá.

Medveczky Ilona fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Medveczky Ilona fiatalon. Nem csoda, hogy ő volt az ország legelső szexszimbóluma, akiért rajongtak a férfiak.

Ezt is szeretjük