Fásy Ádám fia a karjai között halt meg - Élete legnagyobb tragédiájáról mesélt
Fásy Ádám súlyos betegségben, 2000-ben vesztette el fiát, Viktor Ádámot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az előadókat, zenészeket mindig vidámnak, mosolygósnak látjuk a színpadon, hiszen arra hivatottak, hogy a közönséget szórakoztassák, és rajongóiknak örömet szerezzenek. Olykor azonban a mosoly mögött mérhetetlen szomorúság és fájdalom húzódik meg.


Hazánk egyik legnépszerűbb mulatóssztárját, Fásy Ádámot is mindig mosolygósan, életvidáman látjuk a színpadon vagy a televízióban, holott régóta súlyos terhet cipel. A május kiváltképp nehéz számára, hiszen ehhez a hónaphoz nemcsak boldogság társul, amikor is megszületett unokája, de egy szomorú, családi tragédia is: 2000-ben veszítette el fiát, Viktor Ádámot, akinek szervezetét a rák néhány hónap alatt teljesen felemésztette. Fásy Ádámnak pedig mindezt végig kellett néznie, fia a kórházban, karjai között hunyt el.

fasy-ok
Fotó: FEM3 CAFÉ

Fásy Ádám érettségi előtt álló fia nem sokkal a 18. születésnapja után kezdett rosszullétre és rossz közérzetre panaszkodni. Mivel tünetei nem szűntek meg, végül mégiscsak beutalták a kórházba, ahol Viktor Ádám szervezetében előrehaladott stádiumban lévő csecsemőmirigyrákot diagnosztizáltak az orvosok, és azonnal megkezdték a sugárkezelést. A javulás azonban csak átmeneti volt, a 67 éves sztár fiának állapota nem sokkal később válságosra fordult, a rettegett betegség pár hónap alatt legyőzte a fiú szervezetét.

Fásy Ádám eddig csak nagyon keveseknek beszélt a közel húsz évvel ezelőtt történt tragédiáról, amit a mai napig nehezen tud feldolgozni. Arról, hogy 19 év elteltével milyen érzések kavarognak benne, a FEM3 Caféban mesélt.

- Az ember nagyon nehezen éli meg, amikor a szeretteit veszíti el, főleg, amikor a szülő a gyermekét veszíti el, az rettentő nagy fájdalom, és nagyon megviseli az életét. Mintha az ember elveszítené a kezét, lábát, még annál is szörnyűbb tragédia ez. Színpadi emberek vagyunk, szereplők vagyunk, kívülről megvan az az álarc, amit kisugárzunk, de belülről sokszor sírunk - kezdte.

- Minden ember egyéniség, nem lehet pótolni. Az ember a lelkében, a szellemében, az agyában érzi ezt a nagy szakadékot. Bár mindenki azt mondja, az évek múltán enyhül a fájdalom, a kötődés sosem fog enyhülni, vannak olyan helyzetek, amikor az embernek a gondolatába bejön, és nehezen oldja meg ezt. A szeretet nagyon erős, és soha nem szakadunk el attól a gyermektől, aki eltávozott - vallotta be a reggeli műsorban.

Fásy Zsüliett kész hölgy lett

Képes összeállításunkban megnézheted, Fásy Ádám lányából, a 21 éves Zsülikéből micsoda felnőtt nő lett.

Ezt is szeretjük