Visszatérhet Marton László: 2 munkája is lesz a szexuális zaklatási botrányba keveredett rendezőnek
Marton László újra dolgozhat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szexuális zaklatási botrányba keveredett Marton László rendező, a Vígszínház egykori igazgatója újra munkába állhat a legutóbbi értesülések szerint. Négy hónapos szünet után a Független Hírügynökség információi szerint Marton László visszatér, bár nem a Vígszínházban fog rendezni.

Két helyre hívták rendezni

Tavaly októberben robbant ki a botrány, amikor Sárosdi Lilla videóban beszélt a szexuális zaklatásról, amiről részletesen itt írtunk korábban. Az egész színházi életet megrázta az ügy, többen adtak hangot felháborodásuknak, később mások is megvádolták szexuális zaklatással a rendezőt, akit az ügy kirobbanása után nem sokkal elbocsátottak a Vígszínháztól. Marton végül egy közleményben kért úgy, ahogy bocsánatot, de utána teljesen eltűnt, nem adott interjút, és nem adott ki több közleményt sem.

marton-laszlo-mti
Fotó: MTI/Czimbal Gyula

Az információk szerint  két helyen is felajánlottak rendezői állást neki: hívták Veszprémbe, ahol az egykori Marton-tanítvány, Oberfrank Pál az igazgató, valamint a Rózsavölgyi Színpadra, ahol Zimányi Zsófia irányítása mellett mutatnak be sikerrel darabokat. A visszatérés híre biztosan megosztja majd a közvéleményt.

Ezt is szeretjük