Cuki fotók! Íme, Marsi Anikó két imádnivaló kisfiával

Imádja őket

Marsi Anikó és Palik László két gyermeket nevelnek, a feladatokat pedig megosztják egymás között.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Marsi Anikó joggal lehet büszke magára, hiszen ő az egyik legszebb magyar sztáranyuka, illetve sikeres és népszerű médiaszemélyiség, aki évek óta boldog házasságban él férjével, Palik Lászlóval, gyermekeik pedig egyszerűen imádnivalóak.

Balra Vilmos, jobbra Vince fiával (Képek: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Europress)

A népszerű műsorvezetőnő 2005-ben állt az oltár elé sportriporter-üzletember kedvese oldalán, első fiuk, Vilmos 2006-ban, második közös gyermekük, Vince pedig 2009-ben látta meg a napvilágot.

Az RTL Klub Fókusz című műsorának házigazdája a róla készült fotók tanúsága szerint ragyog a boldogságtól, két gyönyörű gyermeke megszületése óta pedig talán még elbűvölőbb, mint bármikor valaha.

Felosztják a feladatokat

Pedig az anyasággal járó feladatok bizony alkalmanként jócskán megerőltetőek tudnak lenni, amit az egyik interjújában nem is rejtett véka alá. Két gyermekre egyszerre figyelni nem könnyű, de párja vele együtt lelkiismeretesen kiveszi a részét a szülői teendőkből.

Kisöccse megérkezése után Vilmoson hamarosan úrrá lett a testvérféltékenység, ami Anikó bevallása szerint számos kellemetlen pillanatot szült. Ám együttes erővel sikerült megértetniük idősebbik fiukkal, hogy őt is nagyon szeretik, egy ideig pedig még nem játszhat Vincével, mert ahhoz még túl kicsi az öccse.

Habár a 35 éves Marsi Anikó neve a tévénézők emlékeiben a Fókusszal forrt össze, amelynek 1997 szeptembere óta a munkatársa, érdemes megjegyezni, hogy a csinos tévésztár elsőként a Színház- és Filmművészeti Egyetem rendező-műsorvezető szakát végezte el.

Két másik diplomát is szerzett

Ám a tanulást nem hagyta abba, mert szerzett még két diplomát, az egyiket a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskola pszichopedagógia szakán, a másikat pedig az Eötvös Lóránd Tudományegyetem szociológia szakán.

A fentiek tükrében nem véletlen, hogy Marsi Anikó egy ideig a Kriminálist is vezette a Magyar Televíziónál, de szerkesztő-riporterként dolgozott a Múzsa és az Ablak című műsorokban is.
Ezt is szeretjük