Ez aztán kínos! Marsi Anikó nevetgélős balhéját Gönczi vitte el
Kiderült, Marsi Anikó valóban röhögőgörcsöt kapott a kedd esti Tényekben.

nagykep?cikkid=163151&kep=marsi-aniko-fb-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiderült, Marsi Anikó valóban röhögőgörcsöt kapott a Tények kedd esti adásában, amikor a börtönben élő kismamákról szóló anyagot konferálta fel, nem pedig a sírás kerülgette a drámai anyag felvezetésekor, ahogy azt mi feltételeztük a kétgyerekes anyáról.

A nézők felháborodtak, és azzal támadták Marsi Anikót, hogy egy ekkora hiba után már nincs keresnivalója a képernyőn. A kritikalavina után a szerda esti Tényekben Gönczi Gábortól kaptak magyarázatot arra, mi történt.

- Egy mondat még a tegnap este történtekhez. Sokan kérdezték tőlem tegnap, hogy mi volt az, ami miatt tegnap a komoly témák ellenére nevetőgörcsben törtünk ki. A Kuala Lumpur-i pandák tehetnek róla - hangzott az abszurd indoklás.

Való igaz, Gönczi a kedd esti Tényekben a pandák habos tortája helyett babos tortát mondott, ezt a nyelvbotlást pedig annyira viccesnek tartotta, hogy a felkonfot ő is csak nevetve tudta elmondani. A kacagás átragadt Marsi Anikóra, a nevetgélést pedig a macis anyag végére sem tudták abbahagyni, amikor Marsi Anikónak a reklámblokk előtt azt kellett elmondania, mivel várják a híradó nézőit a folytatásban. A sors fintora, hogy pont egy, a börtönben élő kismamákról szóló drámai anyagról volt szó.

- Gábor, nagyon köszönöm, hogy elviszed a balhét, mert tényleg emiatt a kis babostorta miatt dőlt belőlem a nevetés, nem másért, ami így utólag annyira nem is vicces, de tegnap annak tűnt - mondta nevetve Marsi Anikó a tegnapi Tényekben.

Marsi Anikó és Gönczi Gábor hosszú évekig kollégák voltak az RTL Klub Fókusz című műsorában, a TV2 Tények című műsorában május eleje óta dolgoznak együtt. Összeszokott párosként tehát elvárható lett volna, hogy műsorvezetőtársként Gönczi Gábor mentse a helyzetet, amikor azt tapasztalta, kolléganője nem fog tudni hét mondattal megbirkózni, mert még mindig nem tudta abbahagyni a nevetést. Gönczi azonban nem tudott segíteni, mert még ő is a vicces elszólás hatása alatt állt, így részben indokolt, hogy a szerda esti bakit magára vállalta.

A Bors, amely elsőként írt a bakiról, megkereste a csatornát, de az illetékesek azt közölték, hogy sem ők, sem Marsi Anikó nem szeretne a médiának nyilatkozni az ügyben. Egyedül a nézőknek tartoznak magyarázattal, ezt meg is adták a szerda esti Tényekben. A lap azon kérdésére, hogy kap-e valamilyen büntetést Marsi Anikó, nem kaptak választ, más forrásból viszont úgy értesültek, hogy az esetnek nem lesznek következményei. Pedig hasonló esetért 2013-ban Demcsák Zsuzsa fegyelmit kapott, mert elnevette magát, miközben arról beszélt a Mokkában, hogy egy szamár ölt meg egy embert.

Fotó: TV2/Tények

Magyar műsorvezetők esküvői fotói

Tíz kihagyhatatlan esküvői fotó - nézd meg, hogyan mondták ki a boldogító igent a legismertebb magyar műsorvezetők!

Ezt is szeretjük