Marsi Anikó alig tudta felolvasni a drámai hírt! Végül Gönczi mondta el helyette
A Tények esti adásában Marsi Anikó alig tudott elmondani egy hírt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs nyomasztóbb egy híradós számára, mint amikor valami miatt élő adásban nem tud rendesen felkonferálni egy anyagot. A Tények tegnap esti adásában ez történt Marsi Anikóval is.

- Kismamák a rácsok mögött. A tököli rabkórházban működik az ország egyetlen raboknak fenntartott szülészete, ahol 1958-ban vezették le az első szülést. Azóta már több mint kétezer gyerek látta meg a napvilágot a rácsok mögött. Közülük aztán néhányan később ugyanott szültek. A kecskeméti börtön anya-gyerek részlegében egy évig lehetnek együtt csecsemőikkel... Elnézést! Egyikük szabadulásánál ott volt riporterünk is. A megható pillanatokat mutatjuk mindjárt a Tények Extrában - így hangzott a drámai anyag felkonferálása, amit a 41 éves tévés csak nagy nehezen elmondani.

A Bors tegnap este az adás után azt írta, Marsi Anikó röhögőgörcsöt kapott, ezért tudta csak nevetésekkel megszakítva felolvasni a felvezető szöveget. Elég valószínűtlen, hogy egy televíziós szakember, aki ráadásul kétgyermekes édesanya, egy ilyen hír közben nevessen. Ha figyelmesen meghallgatjuk a részletet, inkább úgy tűnik, mintha a sírást próbálná elnyomni, ezért csuklik el időnként a hangja.

Marsi Anikó arcát a kamera nem mutatta, a felvezetőt a tervezett reklámblokk követte, ami után az anyagot végül Gönczi Gábor konferálta fel.

Fotó: TV2/Tények

14 évig volt az RTL Klub arca! Holló Márta most így néz ki

Ennyit változtak az évek során a Fókusz műsorvezetői. Ilyenek voltak, ilyenek lettek.

Ezt is szeretjük