Férje nélkül költözött haza Marsi Anikó! Először nyilatkozott a TV2 új híradósa
Marsi Anikó először nyilatkozott arról, miért szerződött a TV2-höz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkit meglepett hétfő délután a TV2 bejelentése, miszerint Marsi Anikó lesz Gönczi Gábor társa a Tényekben. 

A 41 éves tévés először a Tényeknek mesélt arról, miként fogadta a felkérést.

Családja nélkül költözött haza

Marsi Anikó televíziós pályafutását 1994-ben a Magyar Televíziónál kezdte, a Múzsa, a Mákvirágok, a Vízöntő és a Kriminális című műsorok riportere, az Ablak szerkesztő-riportere volt. 1997 szeptemberében az RTL Klub Fókusz című műsorának munkatársa lett, Gönczi Gáborral így több mint tíz évig dolgoztak együtt, jó barátok is.

- Amikor a hírigazgatónk, Kökény-Szalai Vivien üzenetét kellett tolmácsolnom Anikónak, akkor egyszerűen felhívtam. Mondtam, tudom, hogy nem beszéltünk két éve, és nem láttalak hét éve, de van-e kedved újra együtt dolgozni velem? - mesélte Gönczi Gábor.

Marsi Anikó meg sem tudott szólalni, úgy meglepődött a váratlan ajánlat hallatán.

- Nagyon meg se tudtam szólalni, földbe gyökerezett a lábam, és mondtam, hogy van egy rettenetes problémám: nincs mellettem a férjem, legalább egy napot kell várnom arra, hogy megérkezzen, és át tudjak vele beszélni mindent - árulta el  hogyan fogadta egykori kollégája hívását.

Marsi Anikó 2006-ban házasodott össze Palik Lászlóval, és még ebben az évben megszületett kisfiuk, Vilmos, akit 2009 júniusában Vince követett. Az RTL Klub egykori műsorvezetője az elmúlt hét évben gyermekeire koncentrált, férjével az elmúlt években külföldön éltek, csak nyaranta látogattak haza siófoki otthonukba.

Marsi Anikó új munkahelye miatt most hazaköltözött, ám férje és gyerekei nélkül jött vissza Magyarországra, mert a hét-, illetve tízéves fiuk életét nem szerették volna felbolygatni az iskolaidőszak végén.

- Két hónap múlva nyári szünet van, akkor majd kicsit egyszerűbb lesz, mert egyébként minden nyarat  itthon szoktunk tölteni Magyarországon - ezt már a Mokka kedd reggeli adásában mondta.

Fotó: TV2/Tények

Ezt is szeretjük