Ma 50 éves Marjai Judit: a '80-as évek manökenje még most is vérbeli bombázó
Marjai Judit simán letagadhatna egy-két évtizedet.

marjai-judit-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli 50. születésnapját Marjai Judit, a nyolcvanas évek egyik leghíresebb manökenje, aki ma is vérbeli bombázó. A nyolcvanas évek elején mindössze 14 évesen kezdett el modellkedni, ezt követően rengeteg reklámban és naptárban láthattuk, a sikerek ellenére azonban még az évtized végén felhagyott ezzel a munkával.

Ő volt az első magyar lány, aki elsőként szerepelt az olasz Playboyban, és mindössze 21 éves volt, amikor 1988-ban úgy döntött, hogy a kamera másik oldalát választja, majd fotóművésznek állt.

marjai-judit-1
Fotó: Facebook/Marjai Judit

- 21 éves koromban, egy Playboy-fotózás kellős közepén, Rómában éreztem úgy, hogy kiégtem. Túl alacsony voltam a szakmához – 167 centiméter –, olyan munkát vállalni pedig nem akartam, és nem is vállaltam soha, ami az erkölcseimbe ütközik. Fotózni azért kezdtem el, mert elégedetlen voltam a képekkel, amelyeket készítettek rólam - nyilatkozta Marjai Judit 2010-ben a Kisalföldnek.

Marjai Juditot láthattuk az Éljen anyád! című filmben Bery Ary mellett, de szerepelt a Dokumentátor és a Nagy postarablás című alkotásokban is. Két gyermeke van, akiket nagy szeretettel és odafigyeléssel nevel, magával ragadó fényképeit pedig a blogján lehet megcsodálni

Ezt is szeretjük