Marics Peti végre igent mondott: ezért bólintott rá a TV2 sikerműsorára

Marics Peti arról is beszélt, miért most mondott igent a felkérésre, hogy szerepeljen a TV2 Dancing with the Stars című műsorában.

marics-peti-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marics Petit februárban a Sztárban Sztár kilencedik évadának zsűritagjaként láthatták a TV2 nézői, október 14-től pedig a Dancing with the Stars negyedik szériájában versenyzőként szórakoztatja a közönséget. 

A fiatal énekes, dalszerző profi táncpartnere Stana Alexandra, háromszoros show-tánc-világbajnok, országos bajnok, mesterdiplomás táncpedagógus, a magyarországi Dancing with the Stars első és második évadának döntőse lett. 

Marics Peti a Dancing with the Starsban

Marics Peti neve a 2018-ban Valkusz Milánnal alapított ValMar duóval lett ismert. Népszerűségük az évek során egyre csak nőtt, szinte nincs olyan magyar ember, aki az Úristen című számuk sorait ne hallotta volna valahol. Marics Petiben egyértelműen benne van a ritmus, a Femina arra is kíváncsi volt, hogy a zene mellett a tánc milyen szinten van jelen az életében. 

marics-peti-dwts
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- A tánc nem áll tőlem messze, szoktam freestyle-ozgatni a színpadon, de a Dancing with the Starsban nyilván jobban kell figyelni egy megadott koreográfiára, ebből a szempontból sokkal nehezebb lesz - pláne az én szabad lelkű mozdulataimhoz képest. 

Azt is elárulta, hogy nem lepődött meg a felkérésen, hiszen nem ez volt az első alkalom, hogy a TV2 leült vele beszélgetni a táncos show-műsorban való szereplésről. 

- Ez már nem az első megkeresésem a TV2-től, ők már szerették volna, ha már hamarabb igent mondtam volna erre a műsorra, de csak most jött ki úgy a lépés, hogy hétvégén van időnk, így bele tudok vágni ebbe a kalandba. Ha én valamibe belekezdek, akkor szeretem kétszáz százalékosan odatenni magam, erre most van lehetőségem, most jött el a Dancing with the Stars ideje. 

Marics Peti június közepén a ValMar zenekar Budapest Parkban tartott koncertjén az egyik ugrás közben úgy esett el, hogy tolószékben kellett levinni a színpadról, és a fellépést begipszelt lábbal fejezte be. Sérülése azonban az őszi próbákat és adásokat már nem befolyásolja. 

marics-peti-dwst3
Fotó: TV2

- Stana kisasszony profi, szépen kordában tart mindent. A lábamat annyira terheljük, amennyire szükséges, mert már szinte tökéletes állapotban van, de azért nyilván figyelünk rá. Kicsit lazábbak a szalagok, valamennyire kell félteni, kötözzük, hogy ne menjen ki még egyszer. 

- Nyilván a bokaszorító evidens. Én maximálisan elvárom tőle, hogy szóljon, amikor már azt érzi, hogy nagyon a határon mozog a lába. Mindent meg lehet beszélni. Én nem vagyok egy akkora domina, mint akinek beállítanak. Persze, kell a szigorúság, amire szükség van egy ilyen műsorban, de az egészsége áll az első helyen - vette át a szót Stana Alexandra, az énekes profi táncpartnere, akitől arra voltunk kíváncsiak, milyen táncosalapanyagnak tartja Marics Petit. 

marics-peti-stana alaexandra
Fotó: TV2

- Ha valaki látta már Petit színpadon mozogni, akkor tisztában van vele, hogy nagyon tehetséges, nagyon jó a mozgása, a ritmusérzéke. Azt hiszem, eléggé hiú is ahhoz, hogy ezt mindenkinek meg is mutassa, és büszkén táncolja el a táncainkat. 

- Én a lassú, romantikus táncokat nem szeretem, azokat nem szívesen táncolom, ami pörgősebb, dinamikusabb, azokat igen - vallotta be Marics Peti. 

Marics Peti barátnője bikiniben

A 24 éves színésznő, Kovács Gyopár tehetséges és gyönyörű nő. A tévénézők láthatták a Holnap tali!, A Tanár és az Apatigris című sorozatokban.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük