Már egy hónapja megszült! A magyar énekesnő csak most mutatta meg kisfiát
A Dal című műsorral ismertté vált Marge megmutatta kisfiát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már egy hónapja megszületett Marge, A Dal című műsorral berobbant énekesnő első gyermeke.

Bár Batta Zsuzsanna élvezi az anyaságot, májustól már ismét fellép, júniusban pedig bemutatja a legújabb kislemezét.

Áprilisban született a kisfia

Bizonyára mindenki emlékszik A Dal 2014 gyönyörű középdöntősére, aki babapocakkal is energikusan lépett fel az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előválogatójának műsorában

A Morning Light című dal előadója kiegyensúlyozott, sugárzó kismamaként csinálta végig a tévés szereplést, és többször nyilatkozta, hogy a fellépések csak erősítik a köteléket közte és születendő gyermeke között.

Marge, azaz Batta Zsuzsanna áprilisban adott életet egy egészséges kisfiúnak, Alfonznak, akit most már meg is mutat a nagyközönségnek.

- Az első pár hetünk csodálatosan telik itthon. Fantasztikus megismerni azt a kisembert, aki eddig bennem élt, majd formát öltött, és egész nap mosolyog ránk. Egyszerre a legismeretlenebb és a legmélyebb ismerős érzés. Alfonz nagyon intelligens, nyitott, társaságkedvelő kisfiú. Érzékeny és egyben határozott, szóval könnyű vele az élet - mesélte az újdonsült anyuka.

Ismét koncertezik

A 27 éves énekesnő várandóssága utolsó hónapjaiban sem fordított hátat a zenélésnek: márciusban debütált Stronger című rádiós slágerének videoklipje, a stúdióban pedig felvették az új kislemezre szánt dalokat. Ezek után nem meglepő, hogy bár élvezi az anyaság minden pillanatát, a szülés után sem fordít hátat zenei karrierjének.

- A várandósság alatt is fontosnak tartottam, hogy aktív maradjak, a szülés csak erősített ezen az érzésen. Biztos vagyok benne, hogy a gyermekemnek is az a legjobb, hogyha az anyukájaként nemcsak a magánéletben teljesedem ki, hanem szakmailag is haladok előre. Így többé tudnak válni a dalaim is - árulta el.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az énekesnő május 15-én tér vissza a színpadra, a TEDx egyik rendezvényére egy különleges performansszal készül. Ezt követően az ország több pontján láthatjuk őt koncertezni, többek között a Múzeumok Éjszakája programján a Ludwig Múzeumban. A már említett kislemezét, a Closert pedig június 9-én mutatja be az A38-as hajón.

Fotó: MITTE Communications, MTVA/Nagy Zoltán

Ezt is szeretjük