A 70 éves Marcellina überszexi fotója: melltartót sem vett a ruha alá

Marcellina hetvenévesen kirobbanó formában van, amelyet friss fényképe is megerősít.

marcellina-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marcellina 2023. február elsején ünnepelte a kereken 70. születésnapját. Szexi képein jó pár évet letagadhatna a korából.

A rajongók odáig voltak a születésnapi videóért és a dögös tartalomért, nem győzték dicsérni az énekesnőt.

Marcellina 70 éves lett

Az Instagramjára posztolt fényképén egy fekete nadrágkosztümöt visel, amely alá láthatóan nem vett fel melltartót. Feszes hasa és dekoltázsa vonzotta a kommentelők tekintetét. 

„Már csak 3 nap és 70 éves leszek! Elhiszitek?” - írta a kép alá, lenyűgözve ezzel mindenkit.

"Valaki nagyon rosszul számolt!"

"Inkább 30!" - reagálták erre a kommentelők.  

Február elsején, a születésnapján közzétett egy vidám videót is, amelyen testhezálló, dögös nadrágban és felsőben ünnepel egy jókora tortával, amellyel a barátai lepték meg. A rajongók alig akarták elhinni, hogy az énekesnő már a hetvenet töltötte be, olyan fiatalosan néz ki mindig.

„Nem lehetsz 70 éves, jó pár évet letagadhatnál ebben a szettben! Bármit is vegyél fel, mindig sugárzóan szexi és fiatalos vagy!” 

„Boldog születésnapot a legfiatalosabb énekesnőnek, akire mindig felnéztem! Ahhoz képest, hogy 18 leszel, bomba vagy!” - dicsérte egy kommentelő. 

Cicciolina fürdőruhában

Bár a Gellért hotel 2021 decemberétől bezárt, az ugyancsak híres Gellért fürdő nem. A Magyarországra látogatott Cicciolina is felkereste, a fotói tanúsága szerint az egyik gyógyvizes medencében lazított. 

Cover-kép: Facebook/Marcellina

Ezt is szeretjük