Titokban nősült! Az RTL Klub sztárja a tengerparton mondta ki a boldogító igent
Malek Miklós, az X-Faktor egykori mentora megházasodott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Malek Miklós, az X-Faktor egykori vajszívű mentora titokban vette el szerelmét, a lengyel származású Kaisát.

Az esküvőt a világ egyik legszebb szigetén, a tengerparton tartották, néhány közeli baráttal és a családtagokkal.

Álomesküvő volt

A magyar zenész és kedvese igazán egzotikus körülmények között, Mauin mondta ki a boldogító igent szeptember elején. A csodás eseményről az RTL Klub Fókusz című műsorának mesélt skype-on keresztül, mivel jelenleg is Los Angelesben tartózkodik.

- Kaisának volt főleg az álma, nekem pedig semmi kifogásom nem volt ellene, mert ez egy gyönyörű hely, és én nagyon szeretem. Ő dolgozott rajta a legtöbbet, mivel én szerettem volna, hogy ez úgy történjen meg, ahogy ő megálmodta - nyilatkozta.

A paradicsomi hangulatú menyegző meghatóra és és a külső szemlélődő számára viccesre sikerült: a parton lévő homok miatt a pár mezítláb fogadott egymásnak örök hűséget, a násznép pedig nagyon csinosan, de strandpapucsban nézte végig az esküvőt.

Nem volt első látásra szerelem

A nagy nap helyszíne nem véletlen, hiszen a tengerparthoz köthető a megismerkedésük is, ami a mai napig egy nagyon kedves emlék.

A pár egy strandröplabdameccs alkalmával találkozott először - mivel Maleknak nem tetszett jelenlegi kedvese játéka, arra kérte a többieket, hogy ne hívják többször.

A sors úgy hozta, hogy a lány a következő alkalommal is játszott, így a zenésznek alkalma nyílt jobban megismerni. Innen már nem volt visszaút, egymásba szerettek, ami egy megható lánykéréshez és egy különleges esküvőhöz vezetett.

Malek Miklós azt is elárulta, hogy már készen áll a gyermekvállalásra. Elmondása szerint nagyon harmonikus, szerető családban nőtt fel, és alig várja, hogy ő is megteremthesse ugyanezt apaként, így elképzelhető, hogy hamarosan egy picivel bővül a család.

Fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük