Majka beszólt Stohl Andrásnak az esti műsorban - Emiatt akadt ki
A Sztárban Sztár vasárnap esti műsorában Majka nem rejtette véka alá a véleményét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Feszült pillanatoknak lehettek szemtanúi a Sztárban Sztár nézői, ugyanis a tegnap esti adásban derült ki, hogy mely énekesek jutnak a döntőbe. A zsűritagok közül Stohl András egyáltalán nem finomkodott az értékeléseknél.

A TV2 sztárja a Nótár Mary bőrébe bújó Sári Éviben azt kifogásolta, hogy egy idő után már unalmassá vált a produkciója. Majka ekkor akadt ki.

- A Stohlra nem mondják soha, hogy aljas, szemét? Egész este parasztkodott. Amikor én adok egyszer valakinek hat pontot, két hétig kapom az üzeneteket a Facebookon, hogy: "rohadjál meg", "büdös paraszt, mit gondolsz magadról?" A Stohl meg egész este aljas, fel sem huhogtak még egyszer sem normálisan - mondta el véleményét a 39 éves sztár.

majka-stohl-andrás-fb
Fotó: TV2

Természetesen Majka inkább csak csipkelődésből vágta kollégája, illetve a közönség fejéhez a megjegyzését, nem pedig rosszindulatból, Stohl András is végig mosolygott közben. Így a kettőjük viszonya vélhetően ugyanolyan baráti maradt, mint volt.

A Sztárban Sztár döntőjébe az alábbi versenyzők jutottak be végül: Sári Évi, aki a kilencedik élő adás legjobbja volt, Völgyesi Gabi, Tolvai Reni és Freddie. A tegnapi adásban Gesztesi Károly búcsúzott. A vasárnapi adásban pedig kiderül, melyik énekes lesz 2018-ban Magyarország legsokoldalúbb tehetsége.

Ezt is szeretjük