Majka fia ellopta a show-t: így szakította félbe apja interjúját
Marián táncolni és grimaszolni kezdett a háttérben Majka mögött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután a koronavírus-járvány következtében az online kapcsolattartásra helyeződött a hangsúly, így rengeteg tévéinterjú is a technika segítségével, webkamerán keresztül zajlik. A stúdiókörülmények nélkül pedig óhatatlanul becsúszik néhány baki ezekbe a felvételekbe.

Majka interjúja is viccesebbre sikerült, mint ahogy azt gondolta volna. A tőle megszokottnál egy fokkal komolyabb hangvételben mesélt arról, hogy bírja a bezártságot, illetve kifejtette a véleményét azokról is, akik lázadnak a korlátozások ellen. 

Majka fia ellopta a show-t

Azonban a riportot egy váratlan dolog félbeszakította: nagyobbik fia, Marián tűnt fel az üvegajtó mögött. A virgonc kisfiú táncolni és grimaszolni kezdett, amit sem a rapper, sem a műsorvezető, Várkonyi Andrea sem bírt ki nevetés nélkül, utóbbi meg is jegyezte, milyen cuki a lurkó.

majka
Fotó: Life Tv/Akarsz beszélni róla?

Édesapja elmondta, hogy gyerekeit néha rendre kell parancsolnia, ezért egy napirendet hozott létre, hogy ahhoz tudjanak igazodni. Kisebbik csemetéje, Olivér még óvodás, azonban bátyja nyolcévesen már iskolába jár, így fontos, hogy mindennap tanuljon. A kis gézengúz azonban szívesebben videójátékozna leckeírás helyett.

- Kellett csinálnunk egyfajta rendet itthon, kiragasztottam a hűtőre egy napirendet a gyerekeknek. A kicsinek még nincs tanulás, de a nagynak van három és fél óra, de ő, ha tehetné, a konzol előtt töltené az életét a tabletjével a hóna alatt, úgyhogy ezt valahogy meg kellett oldani - mesélte az Akarsz beszélni róla? című műsorban.

Hozzátette, nagyon boldog, hogy a családjával lehet, hiszen majdnem tíz éve folyamatosan dolgozik. Igyekszik hasznosan tölteni az időt otthon, sportol, főz, és gitározni is tanul, ám a közös társasjátékozások sem maradhatnak el.

Majka kisfia, Olivér

Majkáék meghitt szülinapi bulit tartottak családi körben a hosszú hétvégén, ugyanis kisebbik fiuk, Olivér betöltötte a negyedik életévét. Április 11-én, a költészet napján született a lurkó 2016-ban. Most a szülei gyönyörű tortával köszöntötték fel a jeles alkalomból.

Ezt is szeretjük