Háborognak a nézők a Magyarország Szépe miatt! Ezért kritizálják a Facebookon
Nem mindenkinek tetszett a vasárnap esti eredmény.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

15 szépség jutott be a 2016-os Magyarország Szépe döntőjébe, akik közül vasárnap este megválasztották a szépségkirálynőt, két udvarhölgyét és a közönség is kiválaszthatta a neki leginkább tetsző hölgyet.

A Magyarország Szépe versenyt a 22 éves, marketing szakos Gelencsér Tímea nyerte, így ő lett Miss World Hungary 2016, aki Washingtonban képviseli majd hazánkat decemberben a világversenyen. Az idei szépségkirálynő korábban versenyszerűen akrobatikus showtáncolt, Európa-bajnokságon 2. helyezést ért el.

Magyarország Szépe, Gelencsér Tímea

Idén is több mint ezer jelentkező közül választották ki azt a 15 lányt, akik  megmérkőztek a győzelemért. A programban a lányok a hagyományos bikinis és estélyi ruhás felvonulás mellett, az Eb magyar sikere előtt tisztelegve, a fociválogatott mezében és nemzeti ihletésű kreációkban is megmutatták magukat.

Az első udvarhölgy Oczella Eszter lett, második udvarhölgynek pedig Dukai Babettet választotta a zsűri.

Az első udvarhölgy Oczella Eszter, Gelencsér Tímea és a második udvarhölgy, Dukai Babett

A közönség is kiválaszthatta a neki leginkább tetsző lányt, aki végül Dézsányi Bianka lett. A Facebookon-kommentelők szinte egyöntetűen őt dicsérték, ezzel az eredménnyel mindenki elégedett volt. A legszebb mosoly versenyt Késmárki Enikő nyerte meg.

"A közönségdíjassal teljesen egyetértek!!! Gratulálok, Ő volt a legszebb az egész társaságban"

"Nekem a 2-es, Dézsányi Bianka tetszett legjobban, mint ahogy a nézők többségének is..."

"A páromnak Dézsányi Bianka tetszett leginkább, nem sok szép nő maradt bent."

Magyarország Szépe két udvarhölgyével és a közönségdíjas Dézsányi Biankával

Azt ugyanakkor már megszokhattuk, hogy mivel szubjektív, ki mit tart szépnek, sokszor a nézők nem értenek egyet a zsűri véleményével. A Magyarország Szépe eredményét is sokan kritizálták, a nézők egy része véleményének a Facebookon adott hangot.

"Szépek a lányok, de olyan egyformák. Hol van az egyéniség??? Hol van egy fekete hajú, egy vörös hajú, egy szeplős, egy rövid hajú stb. Egy nő annyiféle lehet. Nemcsak hosszú hajú barna vagy szőke."

"A legszebb lány, nem csak szép, de okos es különleges is, a 12-es számú, Somossy Barbara! A többieket alig lehet megkülönböztetni, egy kaptafara készültek. A 12-es sorszámú még az USA-ban is bejutna az utolsó körbe. A bikinis rángatózás szörnyű volt."

A 2016-os Magyarország Szépe döntőjében 15 szépség versenyzett

Fotók: MTI/Mohai Balázs, Penziás Nikolett

Magyar szépségkirálynők egykor és most

Nézd meg képes összeállításunkban, mennyit változtak az évek során a Miss Hungary szépségkirálynő-választás sztárjai!

Ezt is szeretjük