Magyar sztártestvérek
Magyar sztártestvérek, akiknek mindegyike a show-bizniszben dolgozik!

Dia

 	Ördög Nóra és Árpád 	A csinos műsorvezető három évvel fiatalabb öccse is a médiában dolgozik, de a kamera túloldalán. A Balázs Show vagy a Szombat Esti Láz című műsorában, majd a VIASAT3 és a TV2 csatornák különböző produkcióiban is dolgozott. 	Kapcsolódó cikk: 	Íme, Ördög Nóri ritkán látott öccse »

Ördög Nóra és Árpád

A csinos műsorvezető három évvel fiatalabb öccse is a médiában dolgozik, de a kamera túloldalán. A Balázs Show vagy a Szombat Esti Láz című műsorában, majd a VIASAT3 és a TV2 csatornák különböző produkcióiban is dolgozott.

Kapcsolódó cikk:
Íme, Ördög Nóri ritkán látott öccse »

Dia

 	Béres Alexandra és Réka 	A csinos fitneszedző és húga mintha ikrek lennének, pedig négy év van közöttük. A sport mindkettőjük szenvedélye, gyakran tartanak közös aerobik órákat. 	Kapcsolódó cikk: 	Béres Alexandrának a húga is bűbájos szépség »

Béres Alexandra és Réka

A csinos fitneszedző és húga mintha ikrek lennének, pedig négy év van közöttük. A sport mindkettőjük szenvedélye, gyakran tartanak közös aerobik órákat.

Kapcsolódó cikk:
Béres Alexandrának a húga is bűbájos szépség »

Dia

 	Janicsák Veca és Regina 	A 2010-es X-Faktor legjobb női hangjának a nővére a menedzsere. 2011 tavaszán a két testvér közösen szépségszalont is nyitott. Veca minden téren ad nővére véleményére, még a férfiakkal kapcsolatban is kikéri tanácsát. 	Kapcsolódó cikk: 	Így néz ki Janicsák Veca nővére »

Janicsák Veca és Regina

A 2010-es X-Faktor legjobb női hangjának a nővére a menedzsere. 2011 tavaszán a két testvér közösen szépségszalont is nyitott. Veca minden téren ad nővére véleményére, még a férfiakkal kapcsolatban is kikéri tanácsát.

Kapcsolódó cikk:
Így néz ki Janicsák Veca nővére »

Dia

 	Tóth Vera és Gabi 	Tóth Vera 2003-ban jelentkezett a Megasztárba, amelynek a győztese lett, három évvel fiatalabb húga, Gabi a második széria harmadik helyezettje lett. Mára mindketten elismert énekesnők. 2012-ben volt ugyan egy rövid mosolyszünet köztük, egy évvel később azonban ismét adtak közös koncerteket. 	Kapcsolódó cikk: 	A kamerák előtt fakadt sírva Tóth Gabi »

Tóth Vera és Gabi

Tóth Vera 2003-ban jelentkezett a Megasztárba, amelynek a győztese lett, három évvel fiatalabb húga, Gabi a második széria harmadik helyezettje lett. Mára mindketten elismert énekesnők. 2012-ben volt ugyan egy rövid mosolyszünet köztük, egy évvel később azonban ismét adtak közös koncerteket.

Kapcsolódó cikk:
A kamerák előtt fakadt sírva Tóth Gabi »

Dia

 	Pintácsi Viki és Szandi 	1988 karácsonyán Pintácsi Viki egy koncerten meglátta Fenyő Miklóst, odament hozzá és megkérte, hallgassa meg nála hét évvel fiatalabb húgát. Az eredményt mindenki ismeri. Szandi a mai napig énekesnőként, Viki ma már fotósként tevékenykedik. 	Kapcsolódó cikk: 	Szandiról újabb fotókat posztolt a nővére »

Pintácsi Viki és Szandi

1988 karácsonyán Pintácsi Viki egy koncerten meglátta Fenyő Miklóst, odament hozzá és megkérte, hallgassa meg nála hét évvel fiatalabb húgát. Az eredményt mindenki ismeri. Szandi a mai napig énekesnőként, Viki ma már fotósként tevékenykedik.

Kapcsolódó cikk:
Szandiról újabb fotókat posztolt a nővére »

Dia

 	Rúzsa Magdolna és Annamária 	Rúzsa Magdi 2005-ben jelentkezett a Megasztár harmadik szériájába, amit meg is nyert. Nővére 2012 októberében indult a TV2 The Voice című tehetségkutatójában, ám a válogatások során kiesett. 	Kapcsolódó cikk: 	Rúzsa Magdi nővére, Annamária »

Rúzsa Magdolna és Annamária

Rúzsa Magdi 2005-ben jelentkezett a Megasztár harmadik szériájába, amit meg is nyert. Nővére 2012 októberében indult a TV2 The Voice című tehetségkutatójában, ám a válogatások során kiesett.

Kapcsolódó cikk:
Rúzsa Magdi nővére, Annamária »

Dia

 	Fenyő Iván és Fruzsina 	A színész, aki itthon és külföldön is forgat filmeket, a 2012 novemberében debütált SuperTV2 csatorna egyik műsorvezetője volt. Húga ugyanebben a hónapban a Zeneakadémia jazz szakos hallgatójaként mutatkozott be a The Voice tehetségkutatóban, de nem jutott be az élő műsorba. 	Kapcsolódó cikk: 	Fotókon Fenyő Iván csinos húga »

Fenyő Iván és Fruzsina

A színész, aki itthon és külföldön is forgat filmeket, a 2012 novemberében debütált SuperTV2 csatorna egyik műsorvezetője volt. Húga ugyanebben a hónapban a Zeneakadémia jazz szakos hallgatójaként mutatkozott be a The Voice tehetségkutatóban, de nem jutott be az élő műsorba.

Kapcsolódó cikk:
Fotókon Fenyő Iván csinos húga »

Dia

 	Vastag Csaba és Tamás 	Csaba és kilenc évvel fiatalabb öccse 2010-ben az X-Faktorban, tűntek fel, ahol a legjobb négy között egymással kellett párbajozniuk. A fiatalabb testvér esett ki, az idősebbik pedig megnyerte a versenyt. Csaba lett az ismertebb énekes, Tamás viszont a színházban is sikeresen építi karrierjét. 	Kapcsolódó cikk: 	Vastag Csaba és öccse kirúgtak a hámból »

Vastag Csaba és Tamás

Csaba és kilenc évvel fiatalabb öccse 2010-ben az X-Faktorban, tűntek fel, ahol a legjobb négy között egymással kellett párbajozniuk. A fiatalabb testvér esett ki, az idősebbik pedig megnyerte a versenyt. Csaba lett az ismertebb énekes, Tamás viszont a színházban is sikeresen építi karrierjét.

Kapcsolódó cikk:
Vastag Csaba és öccse kirúgtak a hámból »

Dia

 	Gáspár Kata és Gergely 	Gergő a 2013-as X-Faktorban vált ismertté a Fat Phoenix dobosaként, ekkor hat évvel idősebb nővére már elismert színésznő volt, 2003-ban debütált a mozivásznon az Apám beájulna című film főszerepében.Szüleik Gáspár Sándor és Bánsági Ildikó Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színművészek. 	Kapcsolódó cikk: 	Legendás magyar színészek fia az X-Faktorban »

Gáspár Kata és Gergely

Gergő a 2013-as X-Faktorban vált ismertté a Fat Phoenix dobosaként, ekkor hat évvel idősebb nővére már elismert színésznő volt, 2003-ban debütált a mozivásznon az Apám beájulna című film főszerepében.Szüleik Gáspár Sándor és Bánsági Ildikó Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színművészek.

Kapcsolódó cikk:
Legendás magyar színészek fia az X-Faktorban »

Dia

 	Koltai Róbert és Judit 	A Jászai Mari-díjas színművész és filmrendezőnél kilenc évvel fiatalabb a húga, akivel szerepeltek együtt filmben, színpadon is kétszer, de csak egy-egy darab erejéig, mivel színészi pályájuk egymástól függetlenül futott. Jutka a Holdvilág Kamaraszínházban igazgató, színművész és rendező egy személyben. 	Kapcsolódó cikk: 	Koltai Róbert és színésznő húga »

Koltai Róbert és Judit

A Jászai Mari-díjas színművész és filmrendezőnél kilenc évvel fiatalabb a húga, akivel szerepeltek együtt filmben, színpadon is kétszer, de csak egy-egy darab erejéig, mivel színészi pályájuk egymástól függetlenül futott. Jutka a Holdvilág Kamaraszínházban igazgató, színművész és rendező egy személyben.

Kapcsolódó cikk:
Koltai Róbert és színésznő húga »

Dia

 	Ullmann Mónika és Ottó 	Nem csak Ullmann Mónika kezdte pályáját gyerekszínészként, de három évvel idősebb bátyja is, aki később nem csak színészként, hanem zenészként és táncosként is színpadra lépett. Jelenleg parapszichológia-holisztikus gyógyászattal foglalkozik.

Ullmann Mónika és Ottó

Nem csak Ullmann Mónika kezdte pályáját gyerekszínészként, de három évvel idősebb bátyja is, aki később nem csak színészként, hanem zenészként és táncosként is színpadra lépett. Jelenleg parapszichológia-holisztikus gyógyászattal foglalkozik.

Dia

 	Puskás Peti és Dani 	Puskás Peti neve 2005-ben vált ismertté, amikor bekerült a Megasztár harmadik szériájába. Sikeres énekes és számtalan kreatív produkció kiagyalója. Ő menedzseri nála kilenc évvel fiatalabb öccsét, Dánielt is, aki DJ-ként is tevékenykedik. Közös zenekaruk a The Biebers. 	Kapcsolódó cikk: 	Puskás Peti le sem tagadhatná öccsét »

Puskás Peti és Dani

Puskás Peti neve 2005-ben vált ismertté, amikor bekerült a Megasztár harmadik szériájába. Sikeres énekes és számtalan kreatív produkció kiagyalója. Ő menedzseri nála kilenc évvel fiatalabb öccsét, Dánielt is, aki DJ-ként is tevékenykedik. Közös zenekaruk a The Biebers.

Kapcsolódó cikk:
Puskás Peti le sem tagadhatná öccsét »

Ezt is szeretjük
Fotó: