Újabb botrány! Hajdú Péter kikelt magából a fotók láttán

Hajdú Péter teljesen kikelt magából a napokban megjelent képek láttán, a Facebookon megmondta a tutit.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Utoljára 2011-ben jelent meg olyan kép Hajdú Péterről, amelyen a műsorvezető tilosban parkol. Egészen mostanáig, ugyanis az egyik bulvárlap közölt egy fotót, ahol jól látszik, ismét nem jó helyen állt meg az Audijával. A Frizbi atyja eddig négyszer is mozgássérülteknek fenntartott parkolóban tette le az autóját, de, mint mondta, két éve jobban figyel az ilyenekre. A Facebookon reagált is a műsorvezető a vádakra.

- Figyelmetlen vagyok, ezért: sokszor rossz helyen parkoltam, többször volt már gyorshajtásom és volt, hogy késve fizettem be a parkolási díjat. Sajnos előfordulhat, hogy a jövőben is lesznek ilyen túlkapásaim. Nyilván mások is elkövettek már hasonlót, de ha én teszem, az biztos érdekesebb - írja oldalán.

A sztár szerénytelenül azt is bevallotta, tudja, hogy az emberek utálják, és ezt meg is érti, mivel - ahogy fogalmaz - sikeres, szép felesége van, és még pénzt is tud keresni. Szerinte sokan irigyek rá ezek miatt, így nincs mit szeressenek benne.

Összegyűjtöttük, hogyan is gyűlt már meg a baja a magyar sztároknak a vezetéssel és a rendőrséggel.

Sztárok a Story-gálán

Hajdú Péter és felesége, Sarka Kata is megjelent a 2013-as Story-gálán. Az egykori modell egy igen merész ruhát választott a rendezvényre.

Sztárpárok a 2013-as Story-gálán

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük