Magyar sztárok küzdelme a rákkal
Hazánk sztárjai közül sokan nyíltan felvállalják betegségüket.

Dia

 	Zalatnay Sarolta 	Cininél 2003-ban fedezték fel az orvosok a petefészekrákot, még idejében, ugyanis rendszeresen eljárt szűrésre. Az orvosok azonnal megműtötték, ám a kemoterápiát így sem kerülhette el, betegsége idején pedig saját bevallása szerint homeopátiás szereket szedett. 	Kapcsolódó cikk: 	Döntött az ügyészség Zalatnay Cini peres ügyében – Íme, a részletek »

Zalatnay Sarolta

Cininél 2003-ban fedezték fel az orvosok a petefészekrákot, még idejében, ugyanis rendszeresen eljárt szűrésre. Az orvosok azonnal megműtötték, ám a kemoterápiát így sem kerülhette el, betegsége idején pedig saját bevallása szerint homeopátiás szereket szedett.

Kapcsolódó cikk:
Döntött az ügyészség Zalatnay Cini peres ügyében – Íme, a részletek »

Dia

 	Komár László 	A magyar Elvis Presley a Frizbiben beszélt először arról, hogy évekkel ezelőtt kétszer is megtámadta lábát a rák. Először 2006-ban távolítottak el egy daganatot a bal lábából, ám két évvel később megint megbetegedett, akkor viszont a kemoterápia helyett a vitaminkúrát választotta, elmondása szerint gyógyulását is ennek köszönheti. Az énekest végül 2012. október 17-én legyőzte az alattomos kór.

Komár László

A magyar Elvis Presley a Frizbiben beszélt először arról, hogy évekkel ezelőtt kétszer is megtámadta lábát a rák. Először 2006-ban távolítottak el egy daganatot a bal lábából, ám két évvel később megint megbetegedett, akkor viszont a kemoterápia helyett a vitaminkúrát választotta, elmondása szerint gyógyulását is ennek köszönheti. Az énekest végül 2012. október 17-én legyőzte az alattomos kór.

Dia

 	Szacsvay László 	A Jászai Mari-díjas színművész az RTL Klub Reggeli című műsorában árulta el, hogy évekkel ezelőtt sikeresen legyőzte a prosztatarákot, gyógyulása miatt pedig 2010-ben ő lett a Magyar Urológusok Társaságának reklámarca, így szerette volna ugyanis a közvélemény figyelmét felhívni a szűrés fontosságára. 	Kapcsolódó cikk: 	Titokban győzte le a rákot Szacsvay László »

Szacsvay László

A Jászai Mari-díjas színművész az RTL Klub Reggeli című műsorában árulta el, hogy évekkel ezelőtt sikeresen legyőzte a prosztatarákot, gyógyulása miatt pedig 2010-ben ő lett a Magyar Urológusok Társaságának reklámarca, így szerette volna ugyanis a közvélemény figyelmét felhívni a szűrés fontosságára.

Kapcsolódó cikk:
Titokban győzte le a rákot Szacsvay László »

Dia

 	Rábaközi Andrea 	A gyönyörű fotómodell alig múlt húsz éves, amikor méhnyakrákot diagnosztizáltak nála - kártyavetés során derült fény arra, hogy a szervezetében valahol egy góc van. Azonnal elment szűrésre, ezt követően pedig minden elképzelhető módszert - többek között hipnózist és agykontrollt - bevett gyógyulása érdekében. 	Kapcsolódó cikk: 	Méhnyakrákkal diagnosztizálták a gyönyörű magyar modellt »

Rábaközi Andrea

A gyönyörű fotómodell alig múlt húsz éves, amikor méhnyakrákot diagnosztizáltak nála - kártyavetés során derült fény arra, hogy a szervezetében valahol egy góc van. Azonnal elment szűrésre, ezt követően pedig minden elképzelhető módszert - többek között hipnózist és agykontrollt - bevett gyógyulása érdekében.

Kapcsolódó cikk:
Méhnyakrákkal diagnosztizálták a gyönyörű magyar modellt »

Dia

 	Koós János 	A közkedvelt énekes-humorista 2008 telén tudta meg, hogy emésztőrendszerét megtámadta a rák. Óriási szerencséje volt, ugyanis egy rutinvizsgálatnak köszönhette, hogy időben felfedezték a kórt, aminek legyőzéséhez saját bevallása szerint a humort hívta segítségül.

Koós János

A közkedvelt énekes-humorista 2008 telén tudta meg, hogy emésztőrendszerét megtámadta a rák. Óriási szerencséje volt, ugyanis egy rutinvizsgálatnak köszönhette, hogy időben felfedezték a kórt, aminek legyőzéséhez saját bevallása szerint a humort hívta segítségül.

Dia

 	Zoltán Erika 	Hazánk népszerű énekesnőjének szervezetében a kilencvenes évek első felében diagnosztizálták a méhnyakrákot, ami miatt 1993-ban és 1995-ben is megműtötték. Egyetlen pillanatra sem adta fel a harcot, és habár fennállt a meddőség veszélye, 1998-ban életet adott kislányának, Zoénak.

Zoltán Erika

Hazánk népszerű énekesnőjének szervezetében a kilencvenes évek első felében diagnosztizálták a méhnyakrákot, ami miatt 1993-ban és 1995-ben is megműtötték. Egyetlen pillanatra sem adta fel a harcot, és habár fennállt a meddőség veszélye, 1998-ban életet adott kislányának, Zoénak.

Dia

 	Kiki 	Patkó Béla, az Első Emelet frontemberének gyomrában 2004-ben találtak daganatot az orvosok, emiatt azonnal sugárkezelésnek vetették alá, és csak hosszú küzdelem árán sikerült meggyógyulnia. Saját bevallása szerint sokat jelentett neki, hogy nem vett tudomást a betegségéről, pedig az orvosok mindössze két hetet jósoltak neki.

Kiki

Patkó Béla, az Első Emelet frontemberének gyomrában 2004-ben találtak daganatot az orvosok, emiatt azonnal sugárkezelésnek vetették alá, és csak hosszú küzdelem árán sikerült meggyógyulnia. Saját bevallása szerint sokat jelentett neki, hogy nem vett tudomást a betegségéről, pedig az orvosok mindössze két hetet jósoltak neki.

Dia

 	Czeizel Endre 	Az egész ország megdöbbent, amikor az közismert genetikus elárulta, 2013 tavaszán leukémiát diagnosztizáltak nála. Egy darabig úgy tűnt, legyőzte a gyilkos kórt, de 2014 szeptemberében ismét kemoterápiás kezelésbe kezdtek nála, majd 2015 májusában egy harmadiknak is alávetette magát. Szervezete végül 2015. augusztus 10-én feladta küzdelmet.

Czeizel Endre

Az egész ország megdöbbent, amikor az közismert genetikus elárulta, 2013 tavaszán leukémiát diagnosztizáltak nála. Egy darabig úgy tűnt, legyőzte a gyilkos kórt, de 2014 szeptemberében ismét kemoterápiás kezelésbe kezdtek nála, majd 2015 májusában egy harmadiknak is alávetette magát. Szervezete végül 2015. augusztus 10-én feladta küzdelmet.

Fotó: MTI

Dia

 	Karda Beáta 	Az énekesnőt hét évvel ezelőtt támadta meg a mellrák, de csak 2014 februárjában beszélt róla először. Hálás szeretteinek, édesanyjának és barátnőinek, akik végig támogatták őt a felépülése során.

Karda Beáta

Az énekesnőt hét évvel ezelőtt támadta meg a mellrák, de csak 2014 februárjában beszélt róla először. Hálás szeretteinek, édesanyjának és barátnőinek, akik végig támogatták őt a felépülése során.

Fotó: TV/Frizbi Hajdú Péterrel

Dia

 	Miló Viktória 	A többszörös világbajnok bokszolónál 2009-ben a bőrráknak egy típusát, a basaliomát diagnosztizálták. A mára gyógyultnak mondott sportoló őszintén mesélt betegségéről, ezzel is felhívva az emberek figyelmét a kórra.

Miló Viktória

A többszörös világbajnok bokszolónál 2009-ben a bőrráknak egy típusát, a basaliomát diagnosztizálták. A mára gyógyultnak mondott sportoló őszintén mesélt betegségéről, ezzel is felhívva az emberek figyelmét a kórra.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Dia

 	Fábián Juli 	Az énekesnő 2012 nyarán jelentette be, hogy szünetelteti zenei karrierjét. Egy év múlva, a Fókusz Portré című műsorban árulta el, miért volt szükséges a kényszerpihenőre: komoly egészségügyi problémával küzdött.

Fábián Juli

Az énekesnő 2012 nyarán jelentette be, hogy szünetelteti zenei karrierjét. Egy év múlva, a Fókusz Portré című műsorban árulta el, miért volt szükséges a kényszerpihenőre: komoly egészségügyi problémával küzdött.

Fotó: Glódi Balázs

Dia

 	Balzsay Károly 	A visszavonult magyar profi ökölvívónál 2014 februárjában diagnosztizáltak rákos, rosszindulatú nyirokmirigyrákot. A sportoló hét hónap múlva az RTL Klub reggeli műsorában jelentette be, hogy legyőzte a kórt.

Balzsay Károly

A visszavonult magyar profi ökölvívónál 2014 februárjában diagnosztizáltak rákos, rosszindulatú nyirokmirigyrákot. A sportoló hét hónap múlva az RTL Klub reggeli műsorában jelentette be, hogy legyőzte a kórt.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Ezt is szeretjük
Fotó: