Méhnyakrákkal diagnosztizálták a gyönyörű magyar modellt

Rábaközi Andrea alig múlt 20 éves, amikor méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, de ő nem adta fel a harcot.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárokat sem kímélik a súlyos betegségek, többüknek is farkasszemet kellett már nézniük a rák különféle fajtáival. Az Első Emelet frontembere, Kiki a gyomorrákot, Zalatnay Sarolta pedig a petefészekrákot győzte le.

Rábaközi Andreánál 22 évesen diagnosztizálták a méhnyakrákot, amit egy véletlennek köszönhet, kártyavetés során derült ugyanis fény arra, hogy a szervezetében valahol góc van.

Azonnal meg kellett műteni

A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb magyar modellje megérzésében bízva jelentkezett szűrésre, ahol azonnal kiderült, meg kell műteni. A beavatkozást elvégezték, ám pár hónappal később még rosszabbra fordult a helyzet.

Andrea azonban nem adta fel a harcot, természetgyógyászhoz járt, léböjtkúrának vetette alá magát, sőt, Deseő Mária hipnózissal gyógyította, egy barátnője pedig agykontrollal segített neki.

Nem sajnálta önmagát

A kétgyerekes sztármami elárulta, hogy szerinte gyógyulásában a fenti módszereken túl nagyon fontos szerepet játszott az is, hogy nem foglalkozott a negatív gondolatokkal, és nem merült el az önsajnálat mocsarában - pedig nem titkolta el senki elől betegségét.

Sztárok, akik legyőzték a rákot

Nézegess képeket!

Elolvasom

Rábaközi Andrea azóta is rendszeresen eljár szűrésre.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

A betegség pedig saját bevallása szerint pedig megváltoztatta életét, mivel azóta ő is foglalkozik az agykontrollal és a reikivel.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük