Magyar sztárok, akik 60 fölött lettek apukák
60 fölött a férfiak többsége már az unokáját tologatja a babakocsiban, sztárjaink azonban a kispapaság örömeit élvezik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan felelőtlennek tartják őket amiatt, hogy túl idősen vállaltak gyereket, az összeállításunkban szereplő sztárok azonban bebizonyítják, ebben a korban is lehet valaki jó apa.

Kóbor János
Bárdy György
Komár László
Bródy János

Íme, négy magyar híresség túl a hatvanon, aki a fiatal kispapákat is megszégyeníti frissességével.

Kóbor János

A legendás Omega zenekar frontembere az egész országot megdöbbentette, amikor egy hirtelen támadt új szerelem kedvéért kilépett 36 éven át tartó házasságából. A zenész 2005-ben egy születésnapi partin találkozott a nála 23 évvel fiatalabb üzletasszonnyal, Deme Zsókával, akivel azonnal egymásba szerettek.

Szerelmük gyümölcse hamarosan megfogant, és Mecky 64 esztendős korában újra apa lett. Fia, az első házasságából született Dani és kislánya, Léna között 31 év a korkülönbség. Zsókának is vannak már nagy gyerekei, egy egyetemista lány és egy 15 éves fiú. A szülők elmondták, az idősebb testvérek imádják Lénácskát, aki természetesen az engedékeny papát is leveszi a lábáról.

A rocker egy interjúban bevallotta, sokan támadták amiatt, hogy milyen felelőtlen volt a késői gyerekvállalással, ám szerinte nem biztos, hogy az idősebbek rosszabb apák, mint a fiatalok. Sőt, ebben a korban már a karrierépítés sem lehet fontosabb, mint a babával való foglalkozás. Bár életében továbbra is központi szerepet játszik a zenekar, rengeteg időt tölt Lénácskával, aki, mint mondja, nagyon alkalmazkodó. Együtt úsznak, vitorláznak, tévéznek, sőt, az ifjú hölgy már kétévesen felismerte az Omega dalait a rádióban.

Bárdy György

A többszörös díjnyertes Kiváló Művész számos nagyszerű színházi és filmszerepben mutatta meg páratlan tehetségét. Olyan legendás filmek fűződnek nevéhez, mint a Valahol Európában, A kőszívű ember fiai és természetesen az Egri Csillagok, melyben felejthetetlen Jumurdzsák-alakítást nyújtott. A sármos színésznek mindig is nagy sikerei voltak a nőknél, nem csoda, hogy a nála 32 évvel fiatalabb hitvesét, Lévay Mariannt is sikerült meghódítania.

A művész ekkor már maga mögött tudott egy házasságot, és a hatvanas éveiben járt, az elsöprő szerelemnek azonban semmi nem állhatott az útjába. Amikor több év együttélés után párja bejelentette, hogy túl a harmincon ideje lenne a gyerekszülésre gondolnia, oltár elé vezette, és 1985-ben megszületett gyönyörű kislányuk, Anna. A Jászai Mari-díjas színész 64 évesen lett apa, és még ma is korát meghazudtolóan aktív. Mint mondta, számára a család a legfontosabb, feleségének és lányának köszönheti kifogyhatatlan életkedvét.

Komár László

A magyar Elvis mindig is a szebbik nem nagy rajongója volt, eddig négyszer állt oltár elé. Második házasságából született, ma már felnőtt fia, Balázs Ausztráliában él, az énekesnek azonban nem kell nélkülöznie a családi élet melegét.

Hatvanévesen ugyanis másodszor is apa lett, negyedik felesége egy bájos kislánnyal ajándékozta meg.

A magyar rock&roll koronázatlan királya hivatalosan még nem vált el harmadik nejétől, amikor a nála több mint 30 évvel fiatalabb Fruh Erzsébet már szíve alatt hordta közös gyermeküket. Elmondásuk szerint eleinte babonából nem beszéltek a babáról, de amikor leleplező fotók láttak napvilágot a vásárolgató párról és a kismama erősen gömbölyödő pocakjáról, az énekes büszkén jelentette ki, hogy bizony újra apai örömök elé néz.

A családban várható gyermekáldást egy barátjuk előre megjósolta, de akkor még úgy gondolták, talán az Ausztráliában élő Balázsékhoz érkezik a gólya. A kis Karolinát az énekes nagymamájáról nevezték el. Egy ideig úgy tűnt, teljes a családi idill, ám a házaspár között hamar megromlott a viszony, és már a baba sem tudta összetartani őket. Válóperük elmérgesedett, a bíróság hónapokra eltiltotta a sztárt a kislánytól. Nemrégiben járt le a végzés, apa és lánya pedig újra megölelhették egymást.

Bródy János

Bár a népszerű zenész még nem töltötte be a hatvanat, amikor legkisebb gyermeke világra jött, itt a helye az összeállításban. A kis Máté ugyanis igazi csodagyerek, akinek születésére édesapja súlyos betegsége miatt senki sem számított. A ma 64 éves művésznek két felnőtt fia és egy lánya van első házasságából. Kapcsolatát gyönyörű feleségével, Évával példaértékűnek tartották, így aztán nagy port kavart, amikor mindenki kedvenc Tinije új párra talált egy nála jóval fiatalabb hölgy személyében.

Sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, különösen, amikor az idősödő énekesnél veserákot állapítottak meg az orvosok. Kedvese mindvégig segített neki a súlyos betegség alatt, melyet végül sikerült legyőznie. A megpróbáltatások után a kis család igazi csodaként élte meg Máté születését. Az időközben ötévessé cseperedett kislegény papája elmondása szerint hihetetlenül életvidám, imádja a zenét és a ritmust - ki tudja, lehet, hogy még a zenészi pályán is követi majd édesapját.

Fotók: Europress, storyonline.hu.

Ezt is szeretjük