A legdögösebb magyar sztármamik
A hazai sztárhölgyek nemcsak a színpadon ragyognak, de akkor is, ha végre a gyerkőcükkel tölthetik az időt.

Dia

 	Liptai Claudia 	A Szomszédok és a Jóban Rosszban sztárja 2006. július 16-án adott életet Panka Sára nevű kislányának, aki volt férjétől, Gesztesi Károlytól született.

Liptai Claudia

A Szomszédok és a Jóban Rosszban sztárja 2006. július 16-án adott életet Panka Sára nevű kislányának, aki volt férjétől, Gesztesi Károlytól született.

Dia

 	Auksz Éva 	A Pesti Magyar Színház bájos színésznőjét annak idején olyan sikersorozatokban láthattak a nézők, mint a Kisváros és a Barátok közt. Auksz Éva 2002-ben, 31 éves korában szülte meg kisfiát, Tóth Hunor Zoltánt.

Auksz Éva

A Pesti Magyar Színház bájos színésznőjét annak idején olyan sikersorozatokban láthattak a nézők, mint a Kisváros és a Barátok közt. Auksz Éva 2002-ben, 31 éves korában szülte meg kisfiát, Tóth Hunor Zoltánt.

Dia

 	Palotás Petra 	Palotás Petra 2006 őszén ismerte meg a német származású Mirko Reichet, három évvel később pedig megszületett első gyermekük, a tündéri Bora.

Palotás Petra

Palotás Petra 2006 őszén ismerte meg a német származású Mirko Reichet, három évvel később pedig megszületett első gyermekük, a tündéri Bora.

Dia

 	Hernádi Judit 	A Jászai- és Déri János-díjas művésznő 1986-ban, harmincéves korában hozta világra lányát, Tarján Zsófia Rebekát. A fiatal nőnek saját zenekara van.

Hernádi Judit

A Jászai- és Déri János-díjas művésznő 1986-ban, harmincéves korában hozta világra lányát, Tarján Zsófia Rebekát. A fiatal nőnek saját zenekara van.

Dia

 	Marsi Anikó 	A Fókusz műsorvezetője még nem volt harminc, amikor 2006-ban megszületett az első fia, Vilmos. Három évvel később pedig ismét csak egy fiúcskával kopogtatott a gólya, őt Vincére keresztelték férjével, Palik Lászlóval.

Marsi Anikó

A Fókusz műsorvezetője még nem volt harminc, amikor 2006-ban megszületett az első fia, Vilmos. Három évvel később pedig ismét csak egy fiúcskával kopogtatott a gólya, őt Vincére keresztelték férjével, Palik Lászlóval.

Dia

 	Kováts Adél 	A Kossuth- és Jászai díjas színésznő Kováts Tibor táncművésszel kötötte össze életét. Kislányuk, Laura 1999-ben koraszülöttként jött világra.

Kováts Adél

A Kossuth- és Jászai díjas színésznő Kováts Tibor táncművésszel kötötte össze életét. Kislányuk, Laura 1999-ben koraszülöttként jött világra.

Dia

 	Lilu 	Lilu férjével a Rettegés foka forgatásán ismerkedett meg, Árva László ugyanis operatőrként vett részt a műsorban. A Kovalcsik Ildikó néven anyakönyvezett műsorvezető kisfia, Dávid 2009 augusztusában bújt ki mamája pocakjából.

Lilu

Lilu férjével a Rettegés foka forgatásán ismerkedett meg, Árva László ugyanis operatőrként vett részt a műsorban. A Kovalcsik Ildikó néven anyakönyvezett műsorvezető kisfia, Dávid 2009 augusztusában bújt ki mamája pocakjából.

Dia

 	Zsédenyi Adrienn 	Zséda 2000-ben ment férjhez dr. Takács Szabolcshoz, aki egy gyógyszerforgalmazó cégnél dolgozik tudományos munkatársként. 2007. szeptember 27-én született meg első gyermekük, Nimród.

Zsédenyi Adrienn

Zséda 2000-ben ment férjhez dr. Takács Szabolcshoz, aki egy gyógyszerforgalmazó cégnél dolgozik tudományos munkatársként. 2007. szeptember 27-én született meg első gyermekük, Nimród.

Dia

 	Szinetár Dóra 	A kislányos külsejű énekes-színésznő két gyermek édesanyja. Marci fia még első férjétől, Lőcsey Jenő balett-táncostól született, Zora Veronika nevű kislányának a színész Bereczki Zoltán az édesapja.

Szinetár Dóra

A kislányos külsejű énekes-színésznő két gyermek édesanyja. Marci fia még első férjétől, Lőcsey Jenő balett-táncostól született, Zora Veronika nevű kislányának a színész Bereczki Zoltán az édesapja.

Dia

 	Pintér Adrienn 	A Z+ egykori műsorvezetője, akit Ada néven ismertek meg a nézők, 2006-ban adott életet ikreinek, Bencének és Bálintnak. Bár a gyerkőcök papájával, Bánszki Lászlóval, azaz Timóval már nincs együtt, azért igyekeznek mindketten kivenni részüket a nevelésükből. 	 

Pintér Adrienn

A Z+ egykori műsorvezetője, akit Ada néven ismertek meg a nézők, 2006-ban adott életet ikreinek, Bencének és Bálintnak. Bár a gyerkőcök papájával, Bánszki Lászlóval, azaz Timóval már nincs együtt, azért igyekeznek mindketten kivenni részüket a nevelésükből.
 

Dia

 	Détár Enikő 	Détár Enikő az élő példa arra, hogyan lehet valaki 40 fölött is szexi. Pedig a színésznő két gyermek édesanyja: Zsigmond, azaz Zsebi, valamint Eszter, azaz Gigi papája nem más, mint Rékasi Károly.

Détár Enikő

Détár Enikő az élő példa arra, hogyan lehet valaki 40 fölött is szexi. Pedig a színésznő két gyermek édesanyja: Zsigmond, azaz Zsebi, valamint Eszter, azaz Gigi papája nem más, mint Rékasi Károly.

Dia

 	Pokorny Lia 	Bár már számos alkalommal bizonyított a színpadon, Pokorny Liát legtöbben a Beugró révén ismerik. Azt azonban nem mindenki tudja, hogy van egy kisfia. Misi még Csányi Sándorral kötött házasságából született 2003-ban.

Pokorny Lia

Bár már számos alkalommal bizonyított a színpadon, Pokorny Liát legtöbben a Beugró révén ismerik. Azt azonban nem mindenki tudja, hogy van egy kisfia. Misi még Csányi Sándorral kötött házasságából született 2003-ban.

Dia

 	Gregor Bernadett 	A kétgyerekes színésznő alakját bárki megirigyelheti. Bence fia 1994-ben született akkori férjétől, majd 2007-ben világra jött Álmos Attila, akinek Somogyi István az édesapja.

Gregor Bernadett

A kétgyerekes színésznő alakját bárki megirigyelheti. Bence fia 1994-ben született akkori férjétől, majd 2007-ben világra jött Álmos Attila, akinek Somogyi István az édesapja.

Dia

 	Szekeres Adrien 	Az Unisex egykori énekesnője - aki azóta szólókarrierre váltott - 1998-ban ment hozzá Kiss Gábor zeneszerzőhöz. 2003-ban Csillag Jázminnak, két évvel később pedig Emília Grétának adott életet.

Szekeres Adrien

Az Unisex egykori énekesnője - aki azóta szólókarrierre váltott - 1998-ban ment hozzá Kiss Gábor zeneszerzőhöz. 2003-ban Csillag Jázminnak, két évvel később pedig Emília Grétának adott életet.

Dia

 	Varga Izabella 	A Barátok közt Nórája nemcsak a sorozatban édesanya, Varga Izabella két kislányt nevel férjével, Lendvai Zoltánnal. Anna és húgocskája, Sára éppolyan bájosak, mint a mamájuk.

Varga Izabella

A Barátok közt Nórája nemcsak a sorozatban édesanya, Varga Izabella két kislányt nevel férjével, Lendvai Zoltánnal. Anna és húgocskája, Sára éppolyan bájosak, mint a mamájuk.

Dia

 	Szulák Andrea 	A kiváló énekes- és színésznő 2007. április 26-án adott életet kislányának, aki a Rozina keresztnevet kapta édesanyjától és apukájától, Gyarmati Gábortól.

Szulák Andrea

A kiváló énekes- és színésznő 2007. április 26-án adott életet kislányának, aki a Rozina keresztnevet kapta édesanyjától és apukájától, Gyarmati Gábortól.

Dia

 	Janza Kata 	Kislánya, Janka még a Pintér Tibor színésszel kötött házasságában született 1998-ban, második férjének, az Operettszínház táncművészének, Kővári Lászlónak egy kisfiút szült, akit Samu Richárdnak neveztek el.

Janza Kata

Kislánya, Janka még a Pintér Tibor színésszel kötött házasságában született 1998-ban, második férjének, az Operettszínház táncművészének, Kővári Lászlónak egy kisfiút szült, akit Samu Richárdnak neveztek el.

Dia

 	Bálint Antónia 	Az egykori szépségkirálynő egy közös munka során ismerkedett meg a nála 12 évvel idősebb Földesi-Szabó Lászlóval. Kislányuk, Lilien Antónia 2007 augusztusában jött világra. 2010 nyarán útjaik szétváltak.

Bálint Antónia

Az egykori szépségkirálynő egy közös munka során ismerkedett meg a nála 12 évvel idősebb Földesi-Szabó Lászlóval. Kislányuk, Lilien Antónia 2007 augusztusában jött világra. 2010 nyarán útjaik szétváltak.

Dia

 	Novodomszky Éva 	A műsorvezető egy olaszországi nyaralás során ismerte meg férjét, a szicíliai származású Salvót. Nagy pocakkal mondta ki az igent 2004 nyarán, októberben pedig világra jött kisfiuk, Cristiano, akit 2010 júliusában követett Marco.

Novodomszky Éva

A műsorvezető egy olaszországi nyaralás során ismerte meg férjét, a szicíliai származású Salvót. Nagy pocakkal mondta ki az igent 2004 nyarán, októberben pedig világra jött kisfiuk, Cristiano, akit 2010 júliusában követett Marco.

Dia

 	Oszter Alexandra 	Sokáig Berki Krisztiánnal járt, akivel nem sokkal a tervezett esküvő előtt szakítottak. A szerelem egy dán-ír származású fotóriporter személyében talált rá, akitől 2010 nyarán kisfia született. 2012 márciusában bejelentette, elváltak férjével.

Oszter Alexandra

Sokáig Berki Krisztiánnal járt, akivel nem sokkal a tervezett esküvő előtt szakítottak. A szerelem egy dán-ír származású fotóriporter személyében talált rá, akitől 2010 nyarán kisfia született. 2012 márciusában bejelentette, elváltak férjével.

Dia

 	Jaksity Kata 	Az egykori modell és műsorvezető Ábel fia 1998-ban, Bende 2005-ben született. Ábel szinkronszínészként és gyerekszínészként is szép sikereket ért el. 2011 októberében jelentette be, hogy 17 év után elválnak férjével.

Jaksity Kata

Az egykori modell és műsorvezető Ábel fia 1998-ban, Bende 2005-ben született. Ábel szinkronszínészként és gyerekszínészként is szép sikereket ért el. 2011 októberében jelentette be, hogy 17 év után elválnak férjével.

Dia

 	Horváth Lili 	A legendás magyar színésznő, Tordai Teri lánya édesanyjától örökölte szépségét és tehetségét. A bájos színésznő 26 évesen elnyerte a Jászai Mari-díjat. Civilben férjezett és két kisfiú, Ádám és Áron büszke anyukája.

Horváth Lili

A legendás magyar színésznő, Tordai Teri lánya édesanyjától örökölte szépségét és tehetségét. A bájos színésznő 26 évesen elnyerte a Jászai Mari-díjat. Civilben férjezett és két kisfiú, Ádám és Áron büszke anyukája.

Dia

 	Nagy Natália 	A L'art pour L'art társulat szőke bombázója édesapjától, Nagy Bandó Andrástól örökölte előadói képességét és remek humorát. A csinos színésznő 2004-ben adott életet kislányának, Hannának.

Nagy Natália

A L'art pour L'art társulat szőke bombázója édesapjától, Nagy Bandó Andrástól örökölte előadói képességét és remek humorát. A csinos színésznő 2004-ben adott életet kislányának, Hannának.

Dia

 	Balázsovits Edit 	A színésznő öt évig a tragikusan fiatalon elhunyt Kaszás Attila párja volt, majd 2004-ben három hónapnyi ismeretség után ment hozzá Fürstner József fogorvoshoz, egy évvel később megszületett kisfiuk, Richárd is.

Balázsovits Edit

A színésznő öt évig a tragikusan fiatalon elhunyt Kaszás Attila párja volt, majd 2004-ben három hónapnyi ismeretség után ment hozzá Fürstner József fogorvoshoz, egy évvel később megszületett kisfiuk, Richárd is.

Dia

	Ullmann Mónika	A gyereksztárból lett színésznő fiatalon ment hozzá Miller Zoltánhoz, kisfiukat, Dávidot pedig 23 évesen, 1993-ban hozta a világra.

Ullmann Mónika

A gyereksztárból lett színésznő fiatalon ment hozzá Miller Zoltánhoz, kisfiukat, Dávidot pedig 23 évesen, 1993-ban hozta a világra.

Dia


            	Egerszegi Krisztina
            	Háromszoros olimpiai bajnok úszónk az utóbbi időben a sport helyett magánéletére koncentrál. Az évek során férjétől három gyerkőce született: Bálint, Barnabás és Zille.

Egerszegi Krisztina

Háromszoros olimpiai bajnok úszónk az utóbbi időben a sport helyett magánéletére koncentrál. Az évek során férjétől három gyerkőce született: Bálint, Barnabás és Zille.

Ezt is szeretjük
Fotó: