Magyar sztáresküvők 2015

Képeken azok a magyar sztárok, akik 2015-ben tartották az esküvőjüket.

Dia

 	Völgyi Zsuzsi 	Az énekesnő 2015. augusztus elsején ment férjhez. Földig érő, hófehér menyasszonyi ruhában állt az oltár elé, mely a Héjja Szalon keze munkáját dicséri. A pár a pesterzsébeti Magyarok Nagyasszonya-templomban mondta ki a boldogító igent. 	Kapcsolódó cikk: 	Meseszép menyasszony volt a magyar énekesnő »

Völgyi Zsuzsi

Az énekesnő 2015. augusztus elsején ment férjhez. Földig érő, hófehér menyasszonyi ruhában állt az oltár elé, mely a Héjja Szalon keze munkáját dicséri. A pár a pesterzsébeti Magyarok Nagyasszonya-templomban mondta ki a boldogító igent.

Kapcsolódó cikk:
Meseszép menyasszony volt a magyar énekesnő »

Fotó: László Varga

Dia

 	Pordán Petra 	Pordán Petrát 2012 júliusában élő adásban jegyezte el Balogh Tamás, így nem meglepő, hogy a 89.5 Music FM két műsorvezetője 2015. augusztus 29-én élőben házasodott össze.

Pordán Petra

Pordán Petrát 2012 júliusában élő adásban jegyezte el Balogh Tamás, így nem meglepő, hogy a 89.5 Music FM két műsorvezetője 2015. augusztus 29-én élőben házasodott össze.

Fotó: Győrfi Viktória

Dia

 	Cseh László 	Az olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó 2015. augusztus 22-én nősült meg. Nyolc együtt töltött év - abból négy közös otthonban - kellett ahhoz, hogy meghozzák az életre szóló döntést. Az ara egy Makány Márta által tervezett, hófehér, klasszikus esküvői ruhában állt az oltár elé.

Cseh László

Az olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó 2015. augusztus 22-én nősült meg. Nyolc együtt töltött év - abból négy közös otthonban - kellett ahhoz, hogy meghozzák az életre szóló döntést. Az ara egy Makány Márta által tervezett, hófehér, klasszikus esküvői ruhában állt az oltár elé.

Fotó: Facebook/Cseh László

Dia

 	Caramel 	Az énekes 2015. szeptember 5-én a Tolna megyei Szent András-kastélyban a legnagyobb titokban, a nyilvánosság teljes kizárásával tartotta esküvőjét Szilvivel. 2011-ben jöttek össze, majd szakítottak, az énekes 2013 tavaszán aztán visszatalált a félig vietnami lányhoz, aki 2014 nyarán világra hozta kislányukat, Szofit.

Caramel

Az énekes 2015. szeptember 5-én a Tolna megyei Szent András-kastélyban a legnagyobb titokban, a nyilvánosság teljes kizárásával tartotta esküvőjét Szilvivel. 2011-ben jöttek össze, majd szakítottak, az énekes 2013 tavaszán aztán visszatalált a félig vietnami lányhoz, aki 2014 nyarán világra hozta kislányukat, Szofit.

Fotó: Facebook/Molnár Ferenc Caramel

Dia


            	Görög Zita
            	A műsorvezető 2015 decemberének végén, egy egzotikus szigeten mondta ki az igent a TV2 egykori kommunikációs vezetőjének Koltay Tamásnak. Öt eljegyzésen már túl van, ez volt az egyetlen, amit esküvő követett. Ruháját Sármán Nóra tervezte.

Görög Zita

A műsorvezető 2015 decemberének végén, egy egzotikus szigeten mondta ki az igent a TV2 egykori kommunikációs vezetőjének Koltay Tamásnak. Öt eljegyzésen már túl van, ez volt az egyetlen, amit esküvő követett. Ruháját Sármán Nóra tervezte.

Fotó: Facebook/Koltay Tamás

Dia

 	Kiss Ádám 	A humorista egy rendhagyó keddi napon, 2015. augusztus 18-án mondta ki a boldogító igent. Hófehér sportcipőben ballagott az oltár elé, a zenét az ország egyik leghíresebb zenekara, a Punnany Massif szolgáltatta.

Kiss Ádám

A humorista egy rendhagyó keddi napon, 2015. augusztus 18-án mondta ki a boldogító igent. Hófehér sportcipőben ballagott az oltár elé, a zenét az ország egyik leghíresebb zenekara, a Punnany Massif szolgáltatta.

Fotó: Facebook/Kiss Ádám

Dia

 	Minárovits Péter 	A színész 2015. szeptember 13-án szűk körben, a családtagok jelenlétében mondta ki a boldogító igent a Budai Várban. A színész a szinkronstúdióban ismerte meg Barbarát.

Minárovits Péter

A színész 2015. szeptember 13-án szűk körben, a családtagok jelenlétében mondta ki a boldogító igent a Budai Várban. A színész a szinkronstúdióban ismerte meg Barbarát.

Fotó: Kaszás Bence

Dia

 	Késmárki Zsolt 	A Hooligans basszusgitárosa 2015. szeptember 12-én vettel feleségül szerelmét, Esztert. Két év együttélés után már tervezték egy ideje az esküvőt.

Késmárki Zsolt

A Hooligans basszusgitárosa 2015. szeptember 12-én vettel feleségül szerelmét, Esztert. Két év együttélés után már tervezték egy ideje az esküvőt.

Fotó: Csatáryfotó

Dia

 	Michelisz Norbert 	Az Európa-kupa és többszörös világbajnoki futamgyőztes autóversenyző  2012-ben jegyezte el Johannát, akit hét év után, 2015. augusztus 29-én vezetett az oltár elé.

Michelisz Norbert

Az Európa-kupa és többszörös világbajnoki futamgyőztes autóversenyző  2012-ben jegyezte el Johannát, akit hét év után, 2015. augusztus 29-én vezetett az oltár elé.

Ezt is szeretjük
Fotó: