Magyar műsorvezetők esküvői fotói
Tíz kihagyhatatlan esküvői fotó - nézd meg, hogyan mondták ki a boldogító igent a legismertebb magyar műsorvezetők!

Dia

 	Marsi Anikó és Palik László  	A magyar televíziózás két ismert alakja 2005 októberében mondta ki a boldogító igent a Corinthia Grand Hotel Royal báltermében. Az RTL Klub egykori műsorvezetőjének lagziján kollégája, Gönczi Gábor zenélt. Két fiuk született: Vilmos fiuk az esküvő után egy évvel, Vince pedig 2009-ben látta meg a napvilágot.

Marsi Anikó és Palik László

A magyar televíziózás két ismert alakja 2005 októberében mondta ki a boldogító igent a Corinthia Grand Hotel Royal báltermében. Az RTL Klub egykori műsorvezetőjének lagziján kollégája, Gönczi Gábor zenélt. Két fiuk született: Vilmos fiuk az esküvő után egy évvel, Vince pedig 2009-ben látta meg a napvilágot.

Dia

 	Hajdú Péter  	A TV2 műsorvezetője és Sarka Kata, aki 2015 nyarán a LifeNetwork műsorvezetője lett, 2008 augusztusában egy pazar esküvő keretein belül kötötték össze életüket a Bazilikában. Az ara ruháját Benes Anita tervezte, az összköltség 20 millió forintra rúgott. Noémi lányuk 2009 februárjában, Dávidka 2010 augusztusában jött világra.

Hajdú Péter

A TV2 műsorvezetője és Sarka Kata, aki 2015 nyarán a LifeNetwork műsorvezetője lett, 2008 augusztusában egy pazar esküvő keretein belül kötötték össze életüket a Bazilikában. Az ara ruháját Benes Anita tervezte, az összköltség 20 millió forintra rúgott. Noémi lányuk 2009 februárjában, Dávidka 2010 augusztusában jött világra.

Dia

	Palotás Petra	Az RTL Klub egykori műsorvezetője, aki ma már könyveket ír és Németországban él, 2014 szeptemberében hét év együttélés után ment hozzá kislánya édesapjához, a német Mirko Reich-hez. Bora 2009 januárjában született, ő volt a kis koszorúslány a nagy napon.

Palotás Petra

Az RTL Klub egykori műsorvezetője, aki ma már könyveket ír és Németországban él, 2014 szeptemberében hét év együttélés után ment hozzá kislánya édesapjához, a német Mirko Reich-hez. Bora 2009 januárjában született, ő volt a kis koszorúslány a nagy napon.

Fotó: Facebook/Petra Palotás

Dia

	Bényi Ildikó	A köztévé csinos műsorvezetője 2013 májusában 70 fős vendégsereg előtt ment férjhez. Egy térdig érő, egyszerű, krémszínű ruhában szerette volna kimondani az igent, mondván már mégsem húszéves, ám egy esküvői ruhaszalont működtető barátnője, Farkas Mirmy ezt nem hagyta. Első házasságából született lánya remekül kijön Péterrel. 

Bényi Ildikó

A köztévé csinos műsorvezetője 2013 májusában 70 fős vendégsereg előtt ment férjhez. Egy térdig érő, egyszerű, krémszínű ruhában szerette volna kimondani az igent, mondván már mégsem húszéves, ám egy esküvői ruhaszalont működtető barátnője, Farkas Mirmy ezt nem hagyta. Első házasságából született lánya remekül kijön Péterrel. 

Fotó: Csárdás Ferenc

Dia

	Somogyi Dia	Az M4 sportcsatorna műsorvezetője és Sztancsik Tamás, a magyar labdarúgó válogatott sajtófőnöke 2007 júliusában Hollókőn házasodott össze. Egy évvel később megszületett kislányuk, Emma, kisfiuk, Mirkó pedig 2013 januárjában érkezett.	 

Somogyi Dia

Az M4 sportcsatorna műsorvezetője és Sztancsik Tamás, a magyar labdarúgó válogatott sajtófőnöke 2007 júliusában Hollókőn házasodott össze. Egy évvel később megszületett kislányuk, Emma, kisfiuk, Mirkó pedig 2013 januárjában érkezett.
 

Dia

	Magyar Rózsa	Az énekesnő, aki a Muzsika Tv műsorvezetője is, 2015 júniusában házasodott össze kislánya édesapjával, Péterrel. A szertartások után megkeresztelték kislányukat, Petrát, aki 2014 júliusában jött világra.

Magyar Rózsa

Az énekesnő, aki a Muzsika Tv műsorvezetője is, 2015 júniusában házasodott össze kislánya édesapjával, Péterrel. A szertartások után megkeresztelték kislányukat, Petrát, aki 2014 júliusában jött világra.

Fotó: Facebook/Magyar Rózsa (hivatalos oldal)

Dia

 	Váczi Gergő  	A TV2 műsorvezetője hat év együttélés és két gyerek után vette feleségül párját, Krisztit 2013 novemberében. Kislányaik, Dóri és Blanka koszorúslány volt, ők szórták a szirmokat. A tévés maga szervezte meg a ceremónia minden egyes részletét. 	 

Váczi Gergő

A TV2 műsorvezetője hat év együttélés és két gyerek után vette feleségül párját, Krisztit 2013 novemberében. Kislányaik, Dóri és Blanka koszorúslány volt, ők szórták a szirmokat. A tévés maga szervezte meg a ceremónia minden egyes részletét.
 

Fotó: Facebook/TV2 Aktív

Dia

	D. Tóth András	Az RTL Klub híradósa 2013 májusában állt oltár elé a korábban ugyancsak tévésként dolgozó Adriennel. 2015 augusztusában tudatták, hogy a következő év elejére várják első gyermeküket.

D. Tóth András

Az RTL Klub híradósa 2013 májusában állt oltár elé a korábban ugyancsak tévésként dolgozó Adriennel. 2015 augusztusában tudatták, hogy a következő év elejére várják első gyermeküket.

Dia

	Pataki Zita	Az RTL Klub időjósa tíz hónap ismeretség 2013 áprilisában kötötte össze életét szerelmével, Attilával. A menyasszony ruháját barátnője, Hrivnák Tünde tervezte. Székesfehérváron nagy vendégsereggel és igazi lagzival, ám a nyilvánosság kizárásával esküdtek egymásnak ismét örök hűséget.

Pataki Zita

Az RTL Klub időjósa tíz hónap ismeretség 2013 áprilisában kötötte össze életét szerelmével, Attilával. A menyasszony ruháját barátnője, Hrivnák Tünde tervezte. Székesfehérváron nagy vendégsereggel és igazi lagzival, ám a nyilvánosság kizárásával esküdtek egymásnak ismét örök hűséget.

Fotó: Kovács Márk

Dia

	Till Attila	A TV2 műsorvezetője 2007 októberében vettel el szerelmét, Krisztinát. Három gyermeket nevelnek, Félix 2008-ban, Simon 2001-ben, Andor 1998-ban jött világra.

Till Attila

A TV2 műsorvezetője 2007 októberében vettel el szerelmét, Krisztinát. Három gyermeket nevelnek, Félix 2008-ban, Simon 2001-ben, Andor 1998-ban jött világra.

Fotó: Facebook/Till Attila
Ezt is szeretjük
Fotó: