Magyar musicalszínészek
Nézd meg galériánkban a legkedveltebb musicalszínészeket!

Dia

 	Szinetár Dóra  	A barna színésznőt rengeteg musical főszerepében láthatta már a közönség, a Thália, a Madách és az Operettszínház színpadán is bizonyítja tehetségét. Férjével, Bereczki Zoltánnal több közös darabban is játszottak már - köztük a Rómeó és Júliában vagy a Rebecca - A Manderley-ház asszonyában.  	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Szinetár Dóra »

Szinetár Dóra

A barna színésznőt rengeteg musical főszerepében láthatta már a közönség, a Thália, a Madách és az Operettszínház színpadán is bizonyítja tehetségét. Férjével, Bereczki Zoltánnal több közös darabban is játszottak már - köztük a Rómeó és Júliában vagy a Rebecca - A Manderley-ház asszonyában.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Szinetár Dóra »

Fotó: szinetardora.gportal.hu

Dia

	Homonnay Zsolt	A kaposvári születésű színész a Hevesi Sándor Színház stúdiósaként kezdte karrierjét, a Színművészetin 1997-ben diplomázott. Fellép az Operettszínház és a Madách Színház színpadán, 2005 óta az Adaggio nevű formációnak is tagja, ugyanakkor 2009-ben duettlemezt adtak ki feleségével, Polyák Lillával közösen.

Homonnay Zsolt

A kaposvári születésű színész a Hevesi Sándor Színház stúdiósaként kezdte karrierjét, a Színművészetin 1997-ben diplomázott. Fellép az Operettszínház és a Madách Színház színpadán, 2005 óta az Adaggio nevű formációnak is tagja, ugyanakkor 2009-ben duettlemezt adtak ki feleségével, Polyák Lillával közösen.

Fotó: www.polyak-homonnay.hu

Dia

 	Tompos Kátya  	Az 1983-as születésű színésznőt a nagyközönség elsősorban a Valami Amerika 2-ből és a Poligamyból ismeri, pedig fiatal kora ellenére tekitélyes színpadi múlt áll a háta mögött - a közönség olyan népszerű zenés darabokban láthatta már, mint a Koldusopera vagy a Hegedűs a háztetőn. Tompos Kátya 2008 óta a Nemzeti Színház tagja .

Tompos Kátya

Az 1983-as születésű színésznőt a nagyközönség elsősorban a Valami Amerika 2-ből és a Poligamyból ismeri, pedig fiatal kora ellenére tekitélyes színpadi múlt áll a háta mögött - a közönség olyan népszerű zenés darabokban láthatta már, mint a Koldusopera vagy a Hegedűs a háztetőn. Tompos Kátya 2008 óta a Nemzeti Színház tagja .

Fotó: www.tomposkatya.hu

Dia

	Dolhai Attila	Az 1977-es születésű Dolhai Attilát az Elizabeth című darabban ismerte meg a színházszerető közönség, majd az évek során a Mozart! és a Jézus Krisztus, szupersztár főszerepében is láthattuk. A színész a magánéletben boldog családapa, három lánya van: Luca, Emma és Anna.

Dolhai Attila

Az 1977-es születésű Dolhai Attilát az Elizabeth című darabban ismerte meg a színházszerető közönség, majd az évek során a Mozart! és a Jézus Krisztus, szupersztár főszerepében is láthattuk. A színész a magánéletben boldog családapa, három lánya van: Luca, Emma és Anna.

Fotó: www.dolhaiattila.hu

Dia

 	Polyák Lilla  	Az 1976-os születésű színésznő 1999-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, mely nem csak a szakmai karrierjét alapozta meg, de későbbi férjével, Homonnay Zsolttal is ott találkozott - a párnak már két fia született. Polyák Lillát a Madách Színházban láthatják az érdeklődők.  	Kapcsolódó cikk: 	Valentin-napon állt oltár elé hazánk népszerű sztárpárja »

Polyák Lilla

Az 1976-os születésű színésznő 1999-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, mely nem csak a szakmai karrierjét alapozta meg, de későbbi férjével, Homonnay Zsolttal is ott találkozott - a párnak már két fia született. Polyák Lillát a Madách Színházban láthatják az érdeklődők.

Kapcsolódó cikk:
Valentin-napon állt oltár elé hazánk népszerű sztárpárja »

Fotó: www.polyak-homonnay.hu

Dia

 	Mészáros Árpád Zsolt  	Mészáros Árpád Zsolt 2005 óta tagja a Budapesti Operettszínháznak, a közönség láthatta egyebek mellett a A víg özvegyben vagy a Rómeó és Júliában. 2006-ban megkapta Az évad operett-musical színésze kitüntetést, az évek során három önálló lemezzel jelentkezett már.  	Kapcsolódó cikk: 	Végre megmutatta kisfiát a magyar színész »

Mészáros Árpád Zsolt

Mészáros Árpád Zsolt 2005 óta tagja a Budapesti Operettszínháznak, a közönség láthatta egyebek mellett a A víg özvegyben vagy a Rómeó és Júliában. 2006-ban megkapta Az évad operett-musical színésze kitüntetést, az évek során három önálló lemezzel jelentkezett már.

Kapcsolódó cikk:
Végre megmutatta kisfiát a magyar színész »

Dia

 	Janza Kata  	Az 1972-es születésű színésznő karrierje már gyerekként elindult, ugyanis tagja volt a Magyar Állami Operaház gyermekkórusának. Tehetségét azóta is folyamatosan bizonyítja az Operettszínház színpadán, de a képernyőn is találkozhatunk vele, a Barátok köztben ő alakítotja ugyanis Géza nővérét.  	Kapcsolódó cikk: 	Közös fotó! Janza Kata 12 éves tinilánya olyan bájos, mint az anyja »

Janza Kata

Az 1972-es születésű színésznő karrierje már gyerekként elindult, ugyanis tagja volt a Magyar Állami Operaház gyermekkórusának. Tehetségét azóta is folyamatosan bizonyítja az Operettszínház színpadán, de a képernyőn is találkozhatunk vele, a Barátok köztben ő alakítotja ugyanis Géza nővérét.

Kapcsolódó cikk:
Közös fotó! Janza Kata 12 éves tinilánya olyan bájos, mint az anyja »

Dia

	Bereczki Zoltán	Szinetár Dóra férjének élete gyerekkora óta a színpad körül forog, 2001-ben diplomázott a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical tanszakán. Tehetségét több fővárosi színpadon is bizonyította már, de a képernyőn is gyakran feltűnik - a TV2 A Nagy Duett című műsorában Peller Mariannt vezette be a zene rejtelmeibe. A Megasztár 6-ban zsűritag volt: a legfrissebb hírek szerint a széria győztesével, Radics Gigivel közös duettet terveznek.	Kapcsolódó sztárlexikon:	Ilyen volt, ilyen lett: Bereczki Zoltán »

Bereczki Zoltán

Szinetár Dóra férjének élete gyerekkora óta a színpad körül forog, 2001-ben diplomázott a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical tanszakán. Tehetségét több fővárosi színpadon is bizonyította már, de a képernyőn is gyakran feltűnik - a TV2 A Nagy Duett című műsorában Peller Mariannt vezette be a zene rejtelmeibe. A Megasztár 6-ban zsűritag volt: a legfrissebb hírek szerint a széria győztesével, Radics Gigivel közös duettet terveznek.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Bereczki Zoltán »

Fotó: www.bereczkizoltan.hu

Dia

 	Nagy Sándor  	A kisvárdai születésű színész  gimnazistaként lett tagja a Doktorock nevű színtársulatnak. 1998-ban lehetőséget kapott a Madách Színházban bemutatott Nyomorultak című musicalben, majd a Piccolo Színház tagja lett. 2005-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán. Még ebben az évben a Madách Színházhoz szerződött.

Nagy Sándor

A kisvárdai születésű színész  gimnazistaként lett tagja a Doktorock nevű színtársulatnak. 1998-ban lehetőséget kapott a Madách Színházban bemutatott Nyomorultak című musicalben, majd a Piccolo Színház tagja lett. 2005-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán. Még ebben az évben a Madách Színházhoz szerződött.

Dia

maho_andrea.jpg
Ezt is szeretjük
Fotó: